Mitingul de 1 Mai restricționează traficul rutier în București
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
harta miting
harta miting

Sindicatul cadrelor militare în rezervă organizează un miting în Piaţa Victoriei, în data de 01 mai 2012, conform avizului Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti. Brigada Rutieră informează participanţii la trafic despre măsurile dispuse la nivelul instituţiei pentru asigurarea unui trafic rutier fluent în condiţii de deplină siguranţă, având în vedere organizarea acestui eveniment.

În data de 1 Mai 2012, conform avizului Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, se va desfăşura un miting în Piaţa Victoriei, care va impune restricţionarea circulaţiei rutiere in intervalul orar 10:00 – 14:30, cum urmează:

- bd. Aviatorilor, între Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Victoriei, numai pe sensul de deplasare spre Piaţa Victoriei;

- pe bretelele din centrul Pieţei Victoriei ce fac legătura între bd. Iancu de Hunedoara, str. Paris şi bd. Ion Mihalache.

Rute ocolitoare:

Calea Dorobanţilor – Piaţa Charles de Gaulle – bd. C. Prezan – Piaţa Arcul de Triumf – bd. Mareşal Averescu – bd. Ion Mihalache – Piaţa Victoriei;

Piaţa Arcul de Triumf – Piaţa Charles de Gaulle – Piaţa Dorobanţilor – Calea Dorobanţilor – şos. Ştefan cel Mare.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să evite să circule în zona menţionată, să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze mai mult pentru mijloacele de transport în comun.

De asemenea, șoferii sunt sfătuiți să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021.9544.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel