Irina Columbeanu vine în România să-și vadă tatăl. „Mi-a cerut o procură pentru că îi trebuie pe la ambasadă”
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
colaj: captură video, Irina Columbeanu Instagram
colaj: captură video, Irina Columbeanu Instagram
Irina Columbeanu vine să-și vadă tatăl. Iată când va ajunge tânăra în România!

Irinel Columbeanu abia așteaptă să își reîntâlnească fiica care va sosi în România luna viitoare. Afaceristul a dezvăluit că fiica lui i-a solicitat deja procură pentru a reveni în țară.

Din 2018, Irina Columbeanu și-a stabilit reședința în Statele Unite ale Americii, alături de mama sa, Monica Gabor, și de partenerul acesteia, Mr. Pink. Tânăra, care a crescut și s-a transformat într-o adolescentă frumoasă, cu realizări notabile la școală, nu a mai pus piciorul pe pământ românesc de mai bine de cinci ani și nici nu părea să aibă în plan o revenire prea curând în țara sa natală.

Recent, Irinel Columbeanu a făcut anunțul.

„Cu fiica mea vorbesc destul de des. Recent m-am auzit cu ea și mi-a cerut o procură pentru că îi trebuie pe la ambasadă, pentru pașaport, să vină în România. O să vină în țară pe 20 și ceva mai, luna care vine. Nu știu să îți zic data exactă. O aștept cu nerăbdare. Nu a mai venit în România din 2018, au trecut cinci ani de atunci”, a declarat fostul milionar pentru Click!.

Unde va petrece Paștele Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu, acum în vârstă de 66 de ani, locuiește de ceva timp într-un azil din Ghermănești. Aici își va petrece Paștele în acest an, singur, deși mai mult ca sigur va fi vizitat de câțiva dintre cei mai apropiați prieteni care i-au rămas loiali și l-au ajutat în permanență de când a rămas fără casă. „De Paște nu am niciun program. Nu m-a sunat niciun prieten, niciun apropiat să mă invite undeva anume sau să își anunțe vizita. Eu îi aștept pe la mine sau să mă sune”, a spus Irinel Columbeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel