Roberto Musneci a fost reales președintele Camerei de Comerț Italiene pentru România. Cât durează noul său mandat
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Facebook @ CCIPR
FOTO: Facebook @ CCIPR
Roberto Musneci a fost reales în funcție de președinte al Camerei de Comerț Italiene pentru România. 

Roberto Musneci a fost reales președintele Camerei de Comerț Italiene pentru România (CCIPR), funcție pe care o va deține pentru următorii patru ani, potrivit unui comunicat, citat de Financial Intelligence.

Potrivit sursei menționate, alegerile s-au desfășurat în formatul online, și au votta 63,41% dintre cei cu drept de vot.

Astfel, în urma alegerilor, realizate prin intermediul platformei Eligo, au fost aleși și consilierii din cadrul Camerei de Comerț Italiene. Aceștia sunt: Adela Cristea (Ascent Group), Roberto Musneci (Șerban & Musneci Associates), Pasquale Silvestro (Tonucci & Associați), Vincenzo Moderno (Modvin), Filippo Scurti  (Bonatti Parma S.p.a.), Dan Bota (Intesa Sanpaolo Bank), Dragoș Bostan (Unicredit Bank), Adrian Marin (Generali România), Salvatore Savinelli (Vard Group AS), Răzvan Butucaru (Mazars Consulting), Gabriele Amante (HBI), Mario Tocco (ALERION ENERGY RO S.R.L.) și Paolo Rocchi (Maschio Gaspardo).

De asemenea, în urma alegerilor, noul Consiliu Director al CCIPR l-a ales pe Musneci în calitate de președinte, respectiv pe Silvestro și Moderno, în calitate de vicepreședinți.

”Mulțumesc Consiliului Director pentru încrederea acordată mie și celor doi vicepreședinți.  Îi felicit pe noii consilieri și pe cei confirmați de adunare. Bineînțeles, le mulțumesc membrilor care și-au finalizat mandatul care au contribuit la o adevărată redresare a Camerei în ultimii trei ani.

Sunt convins că noul Consiliu, care este foarte echilibrat și include atât companii mari și IMM-uri, cât și profesii liberale, va fi la fel de activ și că membrii, prin intermediul grupurilor de lucru, vor continua să dezvolte Camera de comerț în ceea ce privește conținutul, accesul și numărul de membri”, a declarat Roberto Musneci, după alegeri.

CCIPR a fost înființată în 1993 și face parte din Assocamerestero, asociație care cuprinde toate cele 80 de Camere de Comerț Italiene acreditate de Ministerul Made In Italy.

Citește și: CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel