Urmărește emisiunea live
Mirela Vescan vine cu o super mască pentru părul gras. Thea Haimovitz: Dacă faci așa, este de-a dreptul miraculos pentru podoaba capilară / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mirela Vescan
Mirela Vescan
Mirela Vescan, specialistul nostru în frumusețe, vine cu o super mască pentru părul gras.

Multă lume se confruntă cu scalpul gras care face părul să fie, de asemenea, gras. Acest lucru ne face să ne spălăm și zilnic pe păr, lucru care ne va agresa, în timp, podoaba capilară. Dacă ne și coafăm de fiecare dată când ne spălăm, riscăm să rămânem cu câteva fire de păr în cap.

„Dacă avem o mască este bine să o ajutăm un pic. Dacă punem 100-150 grame de mască maximum, punem în masca aceasta un pliculeț de argilă și bicarbonat, merge și niște sare. Dacă nu vreți și sare, atunci faceți așa: luați o mască pentru păr gras la care adăugați bicarbonat de sodiu și un plic de argilă. Argila noastră românească este foarte bună pentru acest amestec. Stăm cu masca pe păr mai mult de o oră. După aceea limpezim părul. Ultimul jet de apă trebuie să fie rece, dar nu atât de rece încât să-ți înghețe capul. Se duce și bicarbonatul, se duce și argila. Nu rămân pe păr. Ultimul jet trebuie să fie rece pentru că apa caldă deschide porii firului de păr, iar apa rece sigilează. În timp, veți vedea că scalpul se echilibrează”, a spus Mirela Vescan la DC News și Spectacola.

Thea Haimovitz a subliniat faptul că nu trebuie să folosim apă fierbinte atunci când ne spălăm pe păr pentru că aceasta este un stimulent foarte puternic. De asemenea, nici apa foarte rece nu este bună pentru scalp. Apa trebuie să fie călâie, astfel încât să nu simți că frige. Important este să dați extremele la o parte - apa să nu fie nici foarte rece, dar nici foarte caldă.

De asemenea, Thea Haimovitz a spus că atunci când puneți pe păr o mască ar fi bine să puneți deasupra ceva - o cască sau o bonetă - pentru a profita la maximum de beneficiile măștii date de Mirela Vescan - aceea cu argilă și bicarbonat de sodiu adăugate în masca pentru păr gras.

„Dacă ții cont de aceste sfaturi, te vei trezi că părul ți se va îngrășa mai greu, lucru care este de-a dreptul miraculos!”, a mai zis Thea Haimovitz.

Ediția emisiunii Mi-Th influencer este plină de sfaturi pentru un păr de invidiat

Internetul abundă de sfaturi de îngrijire și întreținere, oferite de profesioniști sau de amatori, important este să identificăm sursele calificate cu informații avizate și verificate. Emisiunea este dedicată celor care ne-au trimis întrebări în speranța că vor primi un răspuns.

La cât timp ar trebui să ne spălăm pe cap pentru a nu agresa scalpul și părul?

Hairstyliștii recomandă spălarea părului la 4-5 zile, dar în același timp spun că părul „vorbește" și anunță dacă are sau nu nevoie de spălare. Practic, dacă o persoană simte nevoie să se spele pe cap, trebuie să o facă, indiferent de numărul de zile standard. 

Mai multe informații interesante găsiți în cadrul emisiunii Mi-Th influencer, difuzată în fiecare duminică pe DC News și Spectactola.

VEZI ȘI: Cele mai tari trucuri pentru părul gras. Spălatul zilnic îl omoară. Thea Haimovitz: Este moarte sigură. Îl vezi cum se rărește - https://www.dcnews.ro/truc-banal-pentru-par-gras-thea-haimovitz-avertisment-ferm-despre-spalarea-zilnica-a-parului-este-moarte-sigura-il-vezi-cum-se-rareste_901852.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel