Mirela Vaida, despre veridicitatea informațiilor de la Acces Direct: E greu ca cineva să vină cu o gogoașă și să ți-o vândă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Mirela Vaida
Sursa foto: Facebook Mirela Vaida
Prezentatorii Acces Direct, Mirela Vaida și Adrian Velea, au fost prezenți la DC News TV, unde au vorbit despre proiectele lor.

”E mare nevoie de o astfel de emisiune conectată întotdeauna la problemele oamenilor, oameni care să vorbească deschis și needitat despre problemele lor, să ai accesul direct cu omul de rând neintermediat de vreun președinte, de vreun parlamentar, de vreun primar care, știu eu, poate are alte interese de a nu arăta problemele din zona lui.

Și, atunci, cred eu, oamenii au această încredere în formatul emisiunii și în noi, pentru că știu că noi încercăm să rezolvăm problemele acestea și facem apel la avocați, la autoritățile statului și așa mai departe”, a declarat Mirela Vaida.  ”Și ne putem mândri cu foarte multe reușite”, a declarat Mirela Vaida.

S-a discutat și despre formatul online al emisiunilor adoptat din cauza restricțiilor pandemice.

”E bine că s-a împământenit treaba asta, e mult mai ușor acum. Dacă am fi intrat pe Facebook sau prin Skype acum doi ani, oamenilor li se părea ceva ciudat. Acum, lucrurile au devenit cumva mai rapide. Tehnologia a ușurat foarte mult accesul la informații”, a declarat Mirela Vaida. 

Cei doi prezentatori ai fost întrebați de către jurnalistul DC News, Val Vâlcu, despre veridicitatea subiectelor prezentate în cadrul emisiunii Acces Direct

”Noi verificăm informația și, de obicei, când avem o astfel de problemă care să aibă și o gravitate socială mai mare, facem apel și la IPJ, la instituțiile sanitare, la primărie și avem, de obicei, toate punctele de vedere. 

E bine să ascultăm toate părțile și ăsta este cel mai important principiu pe care îl respectăm, să vedem ce spun organele abilitate, ce măsuri s-au luat și atunci, cumva, tabloul e complet. E greu ca cineva să vină cu o gogoașă și să ți-o vândă ca pe un subiect, și tu să o dai fără să nu implici toate părțile”, a declarat Mirela Vaida.

De ce Mirela Vaida și Adrian Velea nu dau bani oricărui nevoiaș. Cum își aleg cazurile pe care le ajută

„Nu mereu, s-a întâmplat, să știi, să dau bani. Cred că a fost o chestie de moment, nu știu de ce... am simțit că trebuie să ajut persoana respectivă.”, a declarat Adrian Velea, întrebat fiind dacă îi ajută pe nevoiașii pe care îi vede prin metrou.

Citește știrea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel