Mircea Badea, reacție după incidentul lui George Simion cu bărbatul care-l întreba insistent „Cum este să fii rusofil?”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mircea Badea
Mircea Badea
George Simion a avut un incident cu un bărbat l-a întrebat insistent „Cum este să fii rusofil?”

Liderul AUR s-a enervat și pare că i-a dat peste mâna în care bărbatul ținea telefonul.

Mircea Badea a comentat acest subiect la Antena 3 CNN, în emisiunea „În gura presei”. Realizatorul TV a spus că întrebarea corectă, după acest incident, este: Cum ar trebui un lider politic să reacționeze atunci când un bărbat vine să-l agite? Care este reacția corectă?

„Care ar fi modelul corect, european, civilizat, de reacție a unui lider politic, la provocările unui cetățean? Este clar că acel cetățean a venit să-l provoace. A fost clar provocator, dar chiar și așa întrebarea este cum reacționezi în mod european, euro-atlantic, la acest gen de provocare? Sigur că, în niciun caz, nu îi dai peste telefon... desigur în mod ideal. Din imagini nu îmi dau seama dacă i-a dat peste telefon, dacă pur și simplu i-a tras de telefon sau dacă i-a dat peste mână. Aceasta poate fi o discuție: care ar fi modul corect, civilizat, de a reacționa? Poate nicio reacție ar fi ok. Habar nu am. Nu mă pricep deloc”, a zis Mircea Badea.

„Mi s-a întâmplat, în această viață, să am nenumărate momente cu strigăte de genul: „corupții” și toate lăturile posibile. Am fost în astfel de momente nu o dată, ci de mai multe ori, în diferite etape ale vieții mele. Rămâne întrebarea următoare: care este modul corect de a reacționa, pentru un lider politic, într-o situație din aceasta de iritare. Cetățeanul respectiv, care a venit să-i provoace iritare lui George Simion, a și reușit. Scopul era să obțină o reacție nervoasă de la George Simion și pe care că a și obținut-o”, a zis Mircea Badea la Antena 3 CNN.

VEZI ȘI: George Simion, ieșire nervoasă la adresa unui tânăr care îl filma - https://www.dcnews.ro/george-simion-iesire-nervoasa-la-adresa-unui-tanar-care-il-filma_932505.html

VEZI ȘI: Ambulanța a venit pentru Mircea Badea în direct, la Antena 3 CNN! Cât avea tensiunea - https://www.dcnews.ro/ambulanta-a-venit-pentru-mircea-badea-in-direct-la-antena-3-cnn-cat-avea-tensiunea_932207.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?