Mircea Badea, anunț despre emisiunea „În gura presei”
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Duminică seară, Mircea Badea nu va avea emisiune.

„În gura presei” nu va fi duminică seară. Mircea Badea a făcut anunțul. El a scris pe Instagram: „Diseară nu este emisiune pentru că atac ilegal și neprovocat”. Știrile despre atacul Iranului asupra Israelului au ocupat, pe bună dreptate, spațiul media de peste tot.

Iranul a lansat peste 200 de drone şi rachete către Israel, dintre care „marea majoritate" a fost interceptată fără consecinţe grave, doar o bază militară suferind „pagube minore", a anunţat un purtător de cuvânt al armatei israeliene în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Israelul îşi cântăreşte cu atenţie acţiunile după atacul fără precedent al Iranului asupra teritoriului său, a declarat ministrul israelian de externe Israel Katz, într-un interviu pentru postul de radio al armatei israeliene, informează duminică dpa.

VEZI ȘI: Dungaciu, după atacul Iranului: Benjamin Netanyahu a punctat major. Israelul a câștigat la capitolul de imagine:

https://www.dcnews.ro/dungaciu-dupa-atacul-iranului-benjamin-netanyahu-a-punctat-major-israelul-a-castigat-la-capitolul-de-imagine_955896.html#google_vignette

VEZI ȘI: Iranul a atacat Israelul. Dovada că nimic din ce știam despre războaie nu mai e valabil. De ce s-a schimbat paradigma conflictelor:

https://www.dcnews.ro/iranul-a-atacat-israelul-dovada-ca-nimic-din-ce-stiam-despre-razboaie-nu-mai-e-valabil-de-ce-s-a-schimbat-paradigma-conflictelor_955899.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel