Urmărește emisiunea live
Militarii MApN, gest impresionant pentru asistenta UMILITĂ din Galați
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
Militarii MApN, gest emoționant pentru asistenta medicală din Galaţi ce a fost hărţuită şi umilită de vecini pentru că lucrează într-un spital pentru bolnavi de COVID-19.

Mihaela este asistentă medicală la Spitalul Boli Infecțioase din Galați, iar în urmă cu două zile posta pe Facebook un mesaj halucinant: "Vecinii din scara blocului, unde am locuit mai bine de 20 de ani, mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului... Mi-au trimis poliția acasă... M-au dat afară din magazinul blocului, doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase".

Mesajul Mihaelei nu a fost ignorat, iar aseară, la întoarcerea din tură, femeia a fost aşteptată în faţa blocului de militarii MApN care i-au oferit un buchet de flori şi şi-au cerut ei scuze pentru comportamentul vecinilor.

Scena emoţionantă a fost postată pe contul de Facebook al Ministerului Apărării Naţionale.

Mesajul MApN. "Povestea Mihaelei trage un semnal de alarmă". 

"În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela! Pentru unii ești erou. Pentru alții, însă, nu contează că îți pui viața în pericol pentru a-ți salva pacienții, contează doar că... vii acasă la finalul turei.

Nu putem șterge experiența prin care a trecut Mihaela, dar putem să îi amintim că eforturile ei chiar sunt apreciate. Așa că, colegii noștri din Batalionul 284 Tancuri/ Brigada 282 Blindată "Unirea Principatelor" au așteptat-o în fața blocului la finalul turei și au întâmpinat-o cu aplauze și flori, așa cum merită. Sperăm ca gestul nostru să îi dea putere să lupte mai departe.

Povestea Mihaelei trage un semnal de alarmă. Cu toții suntem afectați de ceea ce se întâmplă. Dar cel mai afectat este personalul medical. De ce să le facem viața și mai grea decât este? În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela. Și îți mulțumim pentru tot ce faci pentru orașul tău și pentru România. Fii puternică!", se arată în postarea de pe Facebook a MApN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel