Mii de muncitori români, pe aeroportul din Cluj. Gâdea: Este stupefiant! Pare și o bătălie politică
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 09 apr 2020, 22:04
WhatsApp
Mihai Gâdea a vorbit despre scandalul iscat astăzi, după ce mii de români s-au înghesuit pe Aeroportul din Cluj pentru a pleca la muncă în Germania, în plină criză de coronavirus.

"Autoritățile, ordonanțele militare, medicii, experții, presa încearcă să îi convingă pe toți, pe bună dreptate, că una dintre cheile învingerii acestei epidemii este să stăm la distanță unii de alții. E dureros. În momentul în care iubești pe cineva, vrei să-l ții în brațe, vrei să dai mâna cu el. Dacă îl iubești în aceste zile, îl ții la doi metri distanță. Ce s-a întâmplat astăzi la Cluj, acolo unde un aeroport întreg era ticsit, 12 avioane au plecat către Germania cu oameni care se duceau la muncă, e stupefiant.

"Acolo pare și o bătălie politică"

A fost un întreg scandal astăzi și am văzut oameni care și-au exprimat revolta, indignarea. Acolo pare și o bătălie politică între cei care sunt la Cluj în această chestiune. Pe mine mă interesează în aceste zile mai puțin spre deloc bătăliile politice. Ce vedem noi aici este o indolență pe care în felul ăsta nu am văzut-o nici măcar la Suceava. (...) Este demonstrația că în momentul în care există niște interese în spate, în momentul în care există niște firme foarte interesate să ia oamenii din România și să îi ducă în Germania la muncă, și acele interese sunt complexe ...trebuie să aflăm complexitatea lor", a spus Mihai Gâdea, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?