Mesajul emoționant postat de soțul Anei Oros, femeia ucisă de câini la Lacul Morii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Mesajul emoționant postat de soțul Anei Oros, femeia ucisă de câini la Lacul Morii / Foto: Facebook Ana Oros Daraban
Mesajul emoționant postat de soțul Anei Oros, femeia ucisă de câini la Lacul Morii / Foto: Facebook Ana Oros Daraban
Soțul Anei Oros, femeia ucisă de câini la Lacul Morii, a postat un mesaj dureros pe o rețea socială.

Soţul Anei Oros este devastat de durere, după ce femeia a fost ucisă de câini la Lacul Morii. Bărbatul a postat un mesaj emoționant pe Facebook.

"Mi-e dor de tine Ana! Pășește în Lumina Lui! Ne vom întâlni acolo mai târziu și vom mai râde încă o dată cu toții", a scris bărbatul pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: Prima reacție a familiei Anei Oros Daraban, femeia ucisă de câini

Ulterior, într-o altă postare, el a prezentat detaliile legate de ceremonia de înmormântare, care ar urma să aibă loc sâmbătă, în oraşul natal al Anei Oros, Baia Mare.

VEZI ȘI: Vecin, după moartea Anei Oros: A murit într-un loc pe unde mă plimb cu copiii. N-am dat de nicio haită de câini maidanezi

"Cel mai probabil, în cursul zilei de miercuri (a doua parte a zilei) și joi (toată ziua), săptămâna curentă, prietenii și cunoscuții Anei îi pot aduce un ultim omagiu ]n București. Locația va fi confirmată miercuri, în prima parte a zilei. Preotul va fi prezent pentru priveghere în ziua de joi. Ana va fi înmormântată creștinește în orașul ei natal, Baia Mare, în cursul zilei de sâmbătă. Vă rog să înțelegeți complexitatea situației și faptul că nu pot confirma cu foarte mare precizie exactitatea datelor pentru că sunt foarte multe lucruri de rezolvat, iar membrii apropiați ai familiei trebuie reuniți din foarte multe locații, unele foarte îndepărtate.

Întrucât Ana va fi înmormântată în Baia Mare și acest lucru va face imposibil din punct de vedere practic transportul unui număr foarte mare de coroane/jerbe funerare, vă rog în numele Anei să țineți cont de acest lucru. O rugăciune este bine primită și simplă, ca atare, sau însoțită de o simplă floare. Voi reveni cu detalii precise în cursul zilei de miercuri. Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru compasiunea arătată Anei în decursul ultimelor zile. Dumnezeu să o odihnească!", a mai scris acesta.

Reamintim că Ana Oros Daraban s-ar fi stins din viață la fel ca cetățeanul japonez decedat după atacul fatal al câinelui maidanez Bosquito, în apropierea Guvernului, în ianuarie 2006, și ca Ionuț Anghel, copilul de patru ani care a murit mușcat de câini în Parcul Tei, în septembrie 2013.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel