MERCUR RETROGRAD de astăzi. HOROSCOP 27 septembrie 2021. Află ce ți-au pregătit astrele
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mercur retrograd. Horoscop 27 septembrie 2021/ pixabay
Mercur retrograd. Horoscop 27 septembrie 2021/ pixabay
Mercur retrograd își face simțită prezența în viața noastră, începând de astăzi, 27 septembrie 2021.

Până în 18 octombrie 2021, Mercur va rămâne retrograd. Află, de la ora 09:00, de la astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, ce ți-au pregătit astrele și cu ce vine Mercur retrograd pentru zodia ta. 

”Știi care este cea mai bună definiție a lui Mercur retrograd? Trecutul se actualizează. Ei, asta se va întâmpla în perioada 27 septembrie - 18 octombrie, când Mercur va retrograda în semnul Balanței. Prezentul oricum se actualizează de la zi la zi (azi o rată de incidență, mâine alta și tot așa). Când va începe și Mercur să dea înapoi, să te ții. Sfatul astrologului: fă-ți planuri pentru cel târziu mâine sau... nu-ți mai face deloc! Dacă te știi cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, vei simți din plin această retrogradare” a spus astrologul despre Mercur retrograd. 

ȚINEȚI MINTE aceste două date din OCTOMBRIE 2021

Țineți minte două date: 11 și 17 octombrie. Pe 11, Saturn își va opri retrogradarea, iar pe 17 octombrie, Jupiter va face același lucru, în semnul Vărsătorului. Acești doi aștri au fost “vinovați“ pentru distanțarea socială, restricții, proteste. Abia în jurul celor două date ne vom da seama de amplitudinea valului patru al pandemiei. Vă invit să fiți atenți la incidența dintre 11 și 17 octombrie. Semnul Vărsătorului adoră realitatea așa cum este ea cu adevărat, nu optimismul deșănțat.” este mesajul transmis de astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel