Meghan Markle a fost sfidată de un susținător din public. Ducesa, lăudată pentru modul în care s-a comportat
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Meghan Markle a fost sfidată în față de o susținătoare regală, gestul femeii fiind criticat pe rețelele de socializare. 

Meghan Markle a fost lăudată pentru reacția ei rece și calmă, după ce o susținătoare regală s-a făcut pur și simplu că nu o vede când Ducesa de Sussex i-a întins mâna sa, pentru a o saluta. În weekend, Prințul Harry și Meghan Markle au avut o apariție rară alături de Kate Middleton și Prințul William la Castelul Windsor.

Cele două cupluri regale s-au reunit pentru a aduce un omagiu Reginei și pentru a-i saluta pe susținătorii îndoliați care s-au adunat sâmbătă în fața fostei reședințe a Reginei Elisabeta a II-a. Cu toate acestea, se pare că întâlnirea nu a mers prea bine pentru ducesa de Sussex, deoarece a fost întâmpinată cu o mulțime de priviri reci. De fapt, în timp ce fosta actriță își însoțea soțul și era fotografiată îmbrățișând și mângâindu-i pe cei îndoliați, unii membri ai publicului afișau gesturi ostile față de aceasta. O susținătoare a sfidat-o complet pe fosta vedetă Suits când aceasta a încercat să-i strângă mâna, britanica întprcându-și privirea.

Reacțiile internauților au fost mixte

Incidentul s-a petrecut când Meghan se plimba în fața mulțimilor care așteptau în afara porții castelului Windsor, strângând mâna și îmbrățișându-i pe cei aflați acolo. În timp ce trecea pe lângă câțiva oameni, o femeie a fost surprinsă coborând capul pentru a o ignora și pentru a evita privirea ei. Femeia și-a ridicat apoi capul și i-a dat ducesei de Sussex o privire sfidătoare, înainte de a râde, mulțumită de ceea ce a realizat. Alte persoane din mulțime au încercat, de asemenea, să o ignore pe Meghan, o persoană fiind văzută retrăgându-și mâna, iar alta punându-și ochelari de soare pentru a evita contactul vizual.

Reacțiile grosolane au fost împărtășite pe rețelele de socializare și au fost întâmpinate cu comentarii mixte. Unii oameni au criticat-o pe femeia care a sfidat-o pe Ducesă, numind-o „groaznică”, în timp ce alții au lăudat-o. Un internaut a aplaudat-o pe femeia nepoliticosă, scriind: „Poți să mergi pe Oprah. Poți să scrii o carte. Poți să faci un podcast”. Încă un utilizator, amuzat de întregul episod, a scris: „Protejați-o pe acea doamnă în albastru cu orice preț. Aș fi făcut exact același lucru. Trebuie să fie intervievată de @danwootton despre ceea ce crede #GoHomeMeghanMarkle #Megxit”.

Cu toate acestea, alții au lăudat-o pe Meghan pentru că este sinceră cu ea însăși, scriind: „Sunt doar geloși, Meghan, pentru că ești neagră, te-ai căsătorit cu un prinț, iar ei nu ”. Și alți utilizatori au rămas nemulțumiți de incident. O persoană nu s-a abținut și a scris: „Doamna este de o mare jenă. Comportament tipic de hărțuitor al școlii.”

O altă persoană scria: „Ce ciudat pentru acei oameni care vor să-i aducă omagiu Reginei, apoi trebuie să fie politicoși cu niște clovni care i-au numit rasiști?"

Împăcarea dintre William, Harry, Kate şi Meghan, pe prima pagină a ziarelor britanice

Armistiţiul dintre prinţii William şi Harry şi soţiile lor, Kate şi Meghan ocupa duminică primele pagini ale publicaţiilor britanice, informează Agerpres, citând AFP.

Fotografiile cu cele două cupluri în ţinute de doliu şi chipuri triste figurează pe prima pagină a celor mai multe dintre cotidiene. Reuniţi pentru bunica, titrează The Mirror. William le oferă o ramură de măslin lui Harry şi Meghan după moartea reginei, adaugă publicaţia. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel