Medicii de la Floreasca, declarație de ultimă oră
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Medicii de la UPU - SMURD Floreasca şi asistenţii medicali, care au început deja să îşi retragă demisiile, îşi exprimă speranţa că, pe viitor, 'lucrurile vor merge într-o manieră normală'.

'Noi astăzi încercăm să revenim la normalitate şi sperăm că lucrurile, pe viitor, vor merge într-o manieră normală. Ca urmare a discuţiilor purtate cu conducerea Ministerului Sănătăţii, am decis retragerea demisiilor depuse ieri de cei 22 de medici şi câţiva asistenţi', a declarat, joi, pentru AGERPRES, Alexandru Caloian, medic specialist la UPU.

El a precizat că reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au promis personalului medical că nu vor mai exista disfuncţionalităţi în serviciul medical.

'Problema salarizării nu s-a pus niciodată în aceste zile ale protestului nostru. Principala nemulţumire a fost lipsa dialogului cu managerul spitalului şi ostilitatea acestuia faţă de problemele noastre şi de noi ca şi oameni', a adăugat medicul.

Miercuri, mai mulţi medici de la Departamentul UPU - SMURD al Spitalului de Urgenţă Floreasca şi-au anunţat demisia. Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunţat, miercuri seara, că managerul interimar al Spitalului Floreasca, Sorin Constantin Păun, şi-a înaintat demisia, urmând ca în cel mai scurt timp să fie numit un nou şef, care să asigure buna funcţionare a spitalului până la organizarea concursului, cel târziu în luna octombrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel