Maternitatea Giuleşti a fost redeschisă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
smurd
smurd

Maternitatea Giuleşti din Capitală a fost redeschisă, reluând internările, deschiderea secţiei de anestezie terapie intensivă nou născuţi prematur şi a blocului operator fiind amânată cu o zi.

Directorul general al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), Mariu Savu,  a precizat că pentru unitatea de terapie intensivă şi blocul operator sunt aşteptate rezultatele de laborator. În schimb, pentru celelalte secţii maternitatea a fost deschisă.

"Pot fi făcute internări, investigaţii de laborator, dar încă nu operaţii de cezariană şi internări în secţia de anestezie terapie intensivă", a arătat directorul, citat de Mediafax.

Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti a fost informat încă de săptămâna trecută de Direcţia de Sănătate Publică a Capitalei şi de ASSMB despre faptul că, începând de luni, în Maternitatea Giuleşti vor fi reluate internările.

Primarul general, Sorin Oprescu, a vizitat, duminică, Maternitatea Giuleşti, el spunând că lucrările de renovare au fost terminate, iar constructorul s-a încadrat în termenul promis.

Maternitatea Giuleşti a fost închisă în urma incendiului care a izbucnit în 16 august, la Secţia de terapie intensivă prematuri.

Citeşte şi:

Cauza tragediei de la Maternitatea Giuleşti: un conductor improvizat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel