Matei, scrisoare RĂVĂȘITOARE pentru Moș Crăciun. Are 8 ani și PROBLEME mari în familie: TE ROG să nu ne mai UIȚI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay
Un băieţel de 8 ani, care provine dintr-o familie cu probleme, i-a scris o scrisoare sfâșietoare lui Moș Crăciun.

Copilul îl roagă pe Moş Crăciun să-i aducă, dacă este posibil, doar ceva dulce şi câteva alimente pentru mama sa. În plus, micuțul nu-l uită nici pe căţelul din curte, pentru care îi cere Moşului un os.

O asociație a primit o scrisoarea emoţionantă a lui Matei și a făcut-o publică pe rețelele de socializare.

„Haideţi să îi facem lui Matei un Crăciun aşa cum a visat. Şi poate nu doar un Crăciun”, a fost apelul Nicoletei Ioniţă pe Facebook.

Scrisoarea lui Matei

Dragă Moş Crăciun,

Eu sunt Matei şi am 8 ani. Te rog ca anul acesta să nu ne mai uiţi şi să treci şi pe la noi. Eu îmi doresc biscuiţi şi ciocolată. Pentru mami te rog să aduci ceva de mâncare, ca să nu mai plângă când crede că nu o vedem. Pentru bunica să îmi aduci multe portocale şi să nu îi uiţi nici pe Bobiţă, căţelul nostru, şi să îi aduci un os cum am văzut eu la televizor. Mulţumesc.

Cu drag, Matei, a scris Matei. 

Povestea familiei lui Matei. Mama abia a reușit să obțină ordin de restricție împotriva fostului soț


Mama lui Matei, în vârstă de 44 de ani, a fost singura care aducea bani în casă, lucrând ca vânzătoare la supermarket, bani pe care fostul său soţ îi cheltuia la jocurile de noroc. Într-un târziu, femeia s-a hotărât să-şi strige durerea şi l-a reclamat pe bărbat, iar în urmă cu două săptămâni, a obţinut un ordin de restricţie împotriva soţului.

„Momentan, ei sunt bine, unde stau acum nu plătesc nimic. Îi putem ajuta cu alimente, ca să treacă mai uşor peste perioada aceasta. Au şi haine, şi restul, mama lui Matei a lucrat, dar, din păcate, nu se mai poate întoarce la locul de muncă, din cauza fricii. Îşi va căuta în altă parte, dar după Sărbători. A făcut toate demersurile legale pentru a avea siguranţa că individul nu se mai apropie de ei, dar încă se teme. În ceea ce priveşte adresa, am fost rugată să nu o dau nimănui”, a declarat Nicoleta Ioniţă pentru adevărul.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel