Măruță, după un editorial DC News: Nu o cunosc pe autoarea articolului, dar vreau să-i mulțumesc
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Măruță
Măruță
Cătălin Măruță i-a mulțumit Lianei Ganea, redactor DC News, după ce aceasta a scris un editorial despre Eva, fiica lui.

„Eva Măruță, făcută "praf" pentru rolul din "Tati part-time". Dacă ar fi reacționat așa și americanii la Macaulay Culkin după "Singur acasă"...”, a scris Liana Ganea pe DC News.

„Îmi aduc aminte cât de bine primit și văzut a fost Macaulay Culkin după lansarea filmului "Singur acasă 1". A fost invitat la zeci de interviuri unde, ca orice copil, s-a prostit, s-a mai și strâmbat, a afișat și "fițe"  - cum zic unii și totuși a fost aplaudat de "o Americă întreagă", nici pe departe huiduit sau arătat cu degetul pentru că se foiește prea mult în scaun, răspunde ușor obraznic moderatorului sau se bucură sincer de vreun dar primit pe la tv”, a mai scris jurnalista. Găsiți aici editorialul - https://www.dcnews.ro/eva-maruta-facuta-praf-pentru-rolul-din-tati-part-time-daca-ar-fi-reactionat-asa-si-americanii-la-macaulay-culkin-dupa-singur-acasa_944409.html

Cătălin Măruță i-a mulțumit Lianei Ganea după ce a citit editorialul ei de pe DC News.

„Nu vei reuși niciodată”, „Ești praf”, „Lasă-te de meserie” Cine nu a auzit măcar o dată genul acesta de comentarii menite numai să rănească, să distrugă încrederea de sine? Ca adulți, să zicem că ne-am obișnuit și, cu puțin efort, să nu le ascultăm (întotdeauna). Din păcate, pot tăia niște aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil. Ca părinți sau nu, de fapt - ca oameni, suntem datori să reacționăm la aceste derapaje. Nu e suficient să ne întristăm din cauza faptului că există răutate în lume, firesc este să ne încurajăm unii pe alții, să vorbim când avem ceva constructiv de spus - chiar și o critică, să nu jignim fără sens. Mai presus de tot, suntem datori să ne protejăm și să ne susținem copiii.

Ps: nu o cunosc pe autoarea articolului, dar vreau sa-i multumesc ca a vazut filmul!”, a scris Cătălin Măruță pe Facebook.

3. -imagine fara descriere- (maruta-eva_09365900.jpg)

VEZI ȘI: Tati Part-Time. Alex Bogdan, fază tare la filmări cu Eva și Cătălin Măruță: Am primit un telefon. Ce a urmat? Încremeniți de groază, nu reușeam să ne dăm seama dacă e vis sau realitate - video 

Actorul Alex Bogdan a vorbit pentru DC News despre producţia Tati Part-Time care a fost lansată, în toate cinematografele din ţară, la începutul anului viitor.

Cum a fost să lucrezi cu Eva? Cum v-ați înțeles la filmări?

Vă spun sincer, cred că a fost foarte dificil pentru Eva să aibă mereu grija de un copil mai mic ca ea (n.r. - râde). A fost un partener de joacă minunat. S-a legat o relație frumoasă de prietenie, dar și o relație sănătoasă de lucru. Ne-am sincronizat perfect și asta se vede incredibil pe ecran. Sunt convins că publicul o să fie cucerit instant de bucuria pe care am simțit-o noi lucrând împreună. 

Tu ești Iustin. Care au fost principalele provocări cu care te-ai confruntat pentru acest rol?

Știam dinainte să încep filmările că va fi un rol extrem de dificil. Apar în fiecare secvență a filmului și pentru asta trebuie să știi exact cum să dozezi ceea ce faci. Dacă nu ții cu personajul de la început, dacă nu îți place de el, e cam degeaba totul. Am avut grijă să știu la perfecție textul, ca să mă pot relaxa la filmare, să mă odihnesc foarte bine, să mă concentrez pentru fiecare scenă. Riscul era cumva să nu joc prea gros. Să găsesc linia de mijloc în care să las personajul să respire, fără să-l bag prea mult în prim plan. Și evident, când joci cu un copil, trebuie să știi că oamenii se vor uita la acel copil și nu la tine, e normal. Și aici am avut grijă să înțeleg asta, să mă bucure că Eva a putut să facă un rol așa mișto și să nu încerc eu să plusez, ca să atrag atenția și asupra mea. Mi-am dedicat toată energia rolului în a reacționa la tot ce face personajul Evei și asta a dezvoltat o chimie incredibilă între noi pe ecran. 

Povestește-ne ceva amuzant de la filmări, ceva de culise.

Doamne, eram cred la mijlocul filmărilor, aveam niște secvențe foarte grele de filmat cu Eva. Eram toți pe set, așteptam să vină și primim un telefon de la Cătălin Măruță pentru că el habar n-avea că azi e filmare și că Eva e la școală. Șoc și groază, ce facem, trebuie să filmăm. Nu mai aveam locația și în altă zi. Începeam toți să ne panicăm ușor ușor, pe mine mă luau toate alea, Letiția cred că avea un zâmbet înghețat pe față, gen, nu, nu se poate, e o glumă. Dar Cătălin era foarte calm și ne-a spus, nu, nicio glumă, îmi pare rău dar n-am cum s-o iau de la școală pe Eva. Și când ne pregăteam să plângem toți în cor, apare Cătălin cu Eva, extrem de fericiți că ne-au făcut-o. Praaaank strigă toți și noi încă încremeniți de groază, nu reușeam să ne dăm seama dacă e vis sau realitate. Am râs toți, un pic cu ochii în lacrimi și ne-am apucat de treabă. 

VEZI ȘI: Eva Măruță, în Tati part-time. Actrița Raluca Aprodu: Uite o situație care m-a impresionat cu ea! A venit și mi-a spus mie la ureche. Asta mi s-a părut ceva extraordinar - https://www.dcnews.ro/eva-maruta-in-tati-part-time-actrita-raluca-aprodu-uite-o-situatie-care-m-a-impresionat-cu-ea-a-venit-si-mi-a-spus-mie-la-ureche-asta-mi-s-a-parut-ceva-extraordinar_943654.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel