Data actualizării:
Data publicării:

Mărturiile vecinilor mamei din Iași care s-a aruncat cu copilul pe geam pentru a se salva de flăcări. "Au fost și țipete, au fost și bătăi"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Vezi în articol ce spun vecinii mamei din Iași care s-a aruncat cu copilul pe geam pentru a se salva de flăcări.

Vecinii femeii din Iași care s-a aruncat cu bebelușul ei de la etajul 3 pentru a se salva de flăcări povestesc faptul că în familia tinerei ar fi existat certuri, iar soțul acestea ar fi agresat-o de mai multe ori. Aceștia îl descriu pe bărbat ca fiind o persoană recalcitrantă. Înainte de Crăciun femeia ar fi cerut ajutorul uneia dintre vecine, după ce ar fi fost bătută de soț, iar aceasta l-ar fi contactat pe tatăl ei, polițist.

"Ea, înainte de Crăciun, a fost la mine că a bătut-o bărbatul ei. Nu are un an de când e mutată aici, să o primesc în casă. Eu nu am primit-o, că efectiv nu am recunoscut-o, avea fesul în cap și a spus să sun la părinții ei. Am sunat la taică-su, care e mare polițist în Suceava sau în Vaslui, și el a spus când a ajuns aici "să știi că acuma da, te-am salvat, dar data viitoare te scot în sicriu". Așa i-a spus tatăl ei. Ei nu au fost de acord cu căsătoria", a spus una dintre vecine.

VEZI ȘI: Răsturnare de situație în cazul mamei din Iași care s-a aruncat cu copilul pe geam. Cercetări pentru omor, după ce bebelușul a murit. Avertimentul pe care femeia îl primise de la tatăl polițist

Vecin: A alungat-o pe soție din casă cu tot cu copil, care avea atunci 3 luni

"El e puțin mai recalcitrant. Nu pot să-mi dau seama despre ce este vorba. Eu îi cunosc. Ea este o femeie de nota 20, nu știu, el felul cum se comporta în casă, am auzit că au fost și țipete, au fost și bătăi, acum nu știu ce s-a întâmplat. Ori că a fost un scurtcircuit la apartament, ori că s-a făcut intenționat. Nu pot să-mi dau seama. El a fost încătușat cu cătușe de poliție. Înainte de Crăciun a fost asta, cred că cu 1-2 săptămâni înainte de Crăciun și tot așa din cauza scandalului pe care l-a făcut. A alungat-o pe soție din casă cu tot cu copil, care avea atunci 3 luni", a mărturisit un alt vecin. 

"Am auzit că s-au certat înainte de Crăciun, dar na, nu mă bag, nu mă amestec. Am auzit că se certau, plângea, ea fugea de colo-colo", a spus o altă vecină.

Reamintim că ieri, 10 ianuarie, o femeie din Iași s-a aruncat de la etajul 3 cu bebelușul ei, după ce în apartamentul în care locuia a izbucnit un incendiu. Copilul a ajuns în comă la spital și din păcat medicii nu l-au putut salva. Mama se află acum internată în stare gravă. Oamenii legii continuă ancheta în acest caz pentru a stabili cum s-a întâmplat totul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel