Marius Manole, mesaj pentru ce-i care îl acuză că aleargă după bani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Facebook Mariius Manole
Facebook Mariius Manole
Actorul Marius Manole le-a transmis un mesaj celor care îl acuză că aleargă după bani.

Actorul Marius Manole, care de curând s-a accidentat la picior în timpul repetițiilor pentru un spectacol, le-a transmis un mesaj celor care l-au acuzat că aleargă după bani.

„Zilele astea am trecut prin ceva foarte straniu. Cu lovitura asta la picior, într-o tara unde hotia e la putere, esti nevoit sa ti ceri scuze ca alegi sa muncesti pentru leafa pe care o castigi. Voi cei care m ati acuzat ca alerg dupa bani, aflati ca 6 dintre cele 10 zece spectacole pe care am refuzat sa le anulez erau din repertoriul TNB, deci pe leafa. Stiti cum e sa reprogramez 6 spectacole a cate 900 de spectatori, cum e sa dai peste cap programul unui intreg teatru si implicit al tuturor actorilor din teatru? Interesant e ca intr o tara in care unii castiga o groaza de bani fara sa faca nimic, multi au o problema cu faptul ca eu vreau sa muncesc pentru banii pe care ii iau de la stat. As fi putut ce-i drept sa joc doar spectacolele care erau in regim particular( nu ar fi avut nimeni nicio problema,) Mi s-a parut lipsit de etica. Pana una alta propun sa-si vada fiecare de treaba si de viata lui. Tara asta ar fi un loc bun.

Aveti aici un mesaj:

“Elefantul Alb

Explicați-mi și mie, de ce domnul Manole e atât de ahtiat după muncă? Pentru mine, un muritor simplu, goana asta a lui, spectacole fără număr - cu orice preț, dar nu ieftine, consider că e doar o cursă nebună pentru a acumula cât mai mulți bani. Fără supărare, aste e opinia mea.”“, a scris Marius Manole pe Facebook, arătând reacția unui cetățean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel