Mama Cămătarilor: Stolojan vindea pahare de cristal la Istanbul
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
mama_camatarilor
mama_camatarilor

Mimi Cămătăreasa, mama fraților Balint, cunoscuți ca Sile și Nuțu Cămătaru, invitată, joi seară, la România TV, a dezvăluit de unde provine averea familiei sale. Printre altele, mama fraților Cămătaru a explicat și cum, imediat după Evenimentele din decembrie 1989, mergând cu afaceri în Turcia, l-a văzut și pe Teodor Stolojan vânzând pahare de cristal la Istanbul.

Fiică a chiaburului Zaharia de pe Bărăgan, Mimi Cămătăreasa, a spus că este "get-beget româncă", născută pe Șoseaua Sălaj și că se trage dintr-o familie foarte, foarte bogată. "Bunicul meu de pe Bărăgan număra cocoșeii cu banița. Eram chiaburi", a spus Mimi Cămătăreasa.

Întrebată de ce li s-a luat frica, mama Cămătarilor a spus că după ce a murit Fane Cămătarul, tatăl ei, a preluat ea afacerea în primire. "Nu chemam pe nimeni de pe stradă să-i dau bani cu camătă. Niciodată nu am chemat eu", însă dacă țiganii doreau să-i domine băieții, ea intervenea și îi bătea pe părinții celor care doreau să-i bată copiii.

"Am zis, “decât să mă duc la cimitir cu flori, mai bine mă duc cu pachete la pușcărie”.

Amintindu-și de vremea care a urmat evenimentelor din 89, Mimi Cămătăreasa a explicat că a mers inclusiv în Turcia, pentru a-și spori averea, iar acolo l-a văzut și pe actualul europarlamentar PDL Teodor Stolojan. "Am fost de cel puțin 200 de ori la Istanbul. Acolo l-am văzut pe Stolojan care vindea pahare de cristal", a declarat Mimi Cămătăreasa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel