Bianca Drăgușanu șochează: Sunt răcită cred. Nu există sumă pentru care să spun că am corona. NU EXISTĂ!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Bianca Drăgușanu le-a făcut praf pe colegele de breaslă, după ce au anunțat că au COVID-19. 

Bianca Drăgușanu a început să se simtă rău de câteva zile, dar le-a transmis fanilor că prezintă semne de răceală și că nu are de gând să se „vândă”, făcând aluzie la vedetele care au spus că au COVID-19. 

”Mă încearcă o răceală, mă ustură gâtul. Responsabilă pentru această situație este fiica mea, Sofia, și, pentru că se poartă printre vedete această situație cu corona, sunt curioasă dacă apare vreo ofertă și să-mi zică cineva că, vezi Doamne, să mă fi prins și pe mine corona! E un mare trend printre vedete. La ora 03:00 au corona și se vindecă în trei zile, ca prin minune, și apar iar pe sticlă. Sunt răcită cred, dar altceva n-o să am niciodată, pe nicio sumă. Nu există o sumă de bani pentru care, dacă aș răci, să mint poporul cu televizorul și să spun că am corona sau altceva. Terminați cu vrăjelile astea. Nu există!”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

”Cred că v-ați dat seama că vor termina mafioții ăștia cu campaniile și alegerile lor și apoi o să vedeți voi restricții. Deci, după ce se termină cu votul, o să vezi tu cum iese virusul pe străzi înainte de 12 noaptea. Iese de la 3, 4 ziua, că așa e el, virus din ăla șmecher. Pe la jumătatea lui octombrie, să vedeți voi cum domnul virus vrea să închidă mall-uri, vrea să închidă magazine iar. Chiar am o problemă cu acest virus, care, efectiv, ne ia viața.

Vreau ca lumea să meargă la școală, vreau ca toate lucrurile să redevină la normal. Să mă lăsați cu vrăjeala asta, cu virușii voștri. Și, apropo de asta, vreau să fie nunți, miresele mele și-au ridicat rochiile”, a completat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel