Liviu Dragnea: Personal, eu îl susțin în continuare pe Victor Ponta, dar...
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Ploiești, că îl susține în continuare pe premierul Victor Ponta, precizând că situația acestuia va fi discutată în cadrul partidului și a coaliției de guvernământ.

"PSD susține în continuare rămânerea la guvernare și o să discutăm și cu colegii din coaliție și din partid despre această situație. (...) Nu discutăm despre susținerea sau nu a unui primar de comună", a declarat Liviu Dragnea, citează Agerpres.

Președintele interimar al al PSD a arătat că îl susține în continuare pe premierul Victor Ponta și crede că și partidul o va face.

"Eu, personal, îl susțin în continuare pe Victor Ponta, dar trebuie să discutăm serios în partid.(...) Vom discuta (n.r. — la Comitetul Executiv) și despre situația în care se găsește prim-ministrul și cred că partidul îl va susține în continuare", a arătat Dragnea.

[citeste si]

Acesta a afirmat, răspunzând unor întrebări, că situația creată de trimiterea în judecată a lui Victor Ponta este "una foarte grea".

"E o situația foarte grea pentru că sunt consecințe foarte importante și pentru partid și pentru stabilitatea guvernamentală și pentru țară", a arătat Dragnea.

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a anunțat, joi, că premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată de către procurorii anticorupție, în dosarul Turceni-Rovinari, în care este acuzat de spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracţiuni) şi complicitate la evaziune fiscală. Dosarul a fost trimis spre judecare la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel