Data publicării:

Lew Palter, un cunoscut actor care a jucat în Titanic, a murit la 94 de ani

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Un actor care a jucat în filmul Titanic, regizat de James Cameron, a murit pe 21 mai, la vârsta de 94 de ani, fiind bolnav de cancer la plămâni.

Lew Palter a jucat rolul lui Isidor Strauss, unul dintre cei 1.500 de oameni care au murit după ce Titanicul a lovit un aisberg în Oceanul Atlantic.

El va fi amintit pentru scena sfâșietoare în care Isidor și soția sa Ida s-au ținut în brațe în timp ce nava se scufunda.

În acel rol actorul l-a interpretat pe un strămoș al soției lui Stockton Rush, CEO-ului OceanGate. Rush a fost printre cei cinci pasageri care au murit în submersibilul Titan care a suferit o implozie în timp ce se scufunda la epava Titanicului.

Lew Palter a fost și profesor de actorie la CalArts, pensionându-se în 2013.

„Lew iubea meșteșugul actoriei și și-a învățat studenții să facă același lucru”, a declarat decanul Travis Preston al Școlii de Teatru CalArts într-un comunicat.

„El a stimulat curiozitatea profundă, grija, intelectul și umorul în fiecare scenă, piesă și clasă.

„A avut cel mai mare respect față de studenții săi și i-a încurajat pe toți să găsească adevărul în munca și viața lor.”

Familia sa a confirmat luni moartea lui și a spus că viața lui s-a centrat în jurul educației.

„Ca profesor părea să fi schimbat cu adevărat viețile oamenilor”, a declarat fiica sa pentru The Hollywood Reporter, potrivit The Sun.

Alte filme în care a jucat au fost First Monday in October, The Flying Nun, Hill Street Blues, L.A. Law.

VEZI ȘI: Cum a fost implozia submersibilului Titan. Ultimele clipe din viața pasagerilor / simulare video

Resturile de la submersibilul Titan indică faptul că o implozie catastrofală a distrus ambarcațiunea și i-a ucis instantaneu pe cei cinci pasageri de la bord.

Toate cele cinci persoane aflate la bordul submersibilului Titan au fost declarate decedate de Garda de Coastă a SUA, după câteva zile de căutare a ambarcațiunii pierdute, conform JPost.

Deși trupurile celor aflați la bord nu au fost găsite, au fost localizate resturi de la submersibil, iar autoritățile au spus că acestea erau în concordanță cu semnele unei „implozii catastrofale” care a distrus submersibilul și a ucis pasagerii din interior.

Citește continuarea pe: https://www.dcnews.ro/cum-a-fost-implozia-submersibilului-titan-ultimele-clipe-din-viata-pasagerilor-simulare-video_920689.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel