Legile Justiției. Florin Iordache, reacție după răspunsul Ambasadei Germaniei
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 29 dec 2017, 14:05
WhatsApp
Florin Iordache
Florin Iordache
Preşedintele Comisiei speciale pentru Legile Justiţiei, Florin Iordache, a declarat, la Realitatea Tv, că legile justiţiei nu au fost traduse în engleză pentru ambasade, ci sunt postate pe site-ul comisiei pentru oricine este dornic să se informeze. 

Întrebat cum vede demersul Ambasadei Germaniei, Iordache a spus: ”Cele două fome, în română şi engleză au fost transmise MAE, iar rolul MAE este să poarte dialog. Că să le transmitem în română, engleză, germană sau altă limbă, nu avem nicio problemă. Am considerat că este necesar pentru că au apărut dezinformări, că este afectată lupta anti corupţie. Mi s-a părut normal să prezentăm legile, acum sunt atacate la CCR, ele sunt prezentate în română şi engleză”. 

Iordache a mai afirmat că Ambasada Germaniei a reacţionat normal.

„Nu înțeleg de ce spuneți că a reacţionat dur. Este un demers normal. În niciun caz legile justitiei sunt pe limba mea. Văd că titrați că sunt adoptate pe limba mea. Sunt adoptate în română. Sunt postate pe site-ul comisiei în engleză şi română. De aici încolo este rolul MAE cum face corespondenţa diplomatică", a încheiat fostul ministru al Justiției.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?