Lala (OK Medical), semnal de alarmă pentru autorități, în criza COVID: Există o lege votată. Consecinţele ei sunt grave
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Mihail Lala, managerul OK Medical, a tras un semnal de alarmă, în criza COVID. 

"Impactul psihologic pe care l-a avut măsura asta de astă primăvară - vară - în care asimptomaticii erau duşi la puşcăria medicală pentru că aveau test pozitiv  - încă îşi vede efectele în prezent. Am pacienţi care încearcă să găsească variante să nu fie raportaţi la DSP. Tot încercăm să le explicăm că nu mai vine nimeni să îi ia de acasă, să îi interneze cu japca.

Nimeni nu a spus-o cu subiect şi predicat şi am să încerc să o fac eu. Există o lege votată de majoritatea covârşitoare a parlamentarilor din România. Această lege menţionează faptul că un pacient trebuie să stea două săptămâni în izolare de la un test pozitiv. Această perioadă de timp nu se bazează pe nimic ştiinţific.

Consecinţele ei sunt grave: 1. încălcarea drepturilor omului în condiţiile în care nu este nevoie să stea două săptămâni în casă. 2. cea mai gravă, aceea conform căreia pacientul, dacă are nevoie să stea, medical, mai mult de două săptămâni în casă şi legea îi impune două săptămâni, va ieşi din casă şi va îmbolnăvi oameni. Cunosc pacienţi testaţi pozitiv de către noi şi după două săptămâni au spart uşa", a spus Mihail Lala, într-un interviu pentru DCNews.

Interviul complet, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel