Klopp ameninţă că Liverpool nu va juca sferturile Cupei Ligii engleze, din cauza programării
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Antrenorul Jurgen Klopp a anunţat că FC Liverpool nu va juca în sferturile de finală ale Cupei Ligii engleze la fotbal, dacă meciul nu este reprogramat la o dată care să evite suprapunerea cu Cupa Mondială a cluburilor din luna decembrie, relatează Reuters.

Liverpool a învins miercuri Arsenal Londra după loviturile de departajare (5-4) în optimi, după ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost 5-5.

Sferturile Cupei Ligii engleze sunt programate începând cu 16 decembrie, în aceeaşi săptămână în care echipa lui Klopp se va deplasa în Qatar pentru participarea la FIFA Club World Cup.

Nu vom fi victima acestei probleme. Dacă ei nu vor să găsească o dată potrivită pentru noi, nu ora 3:00 AM, de Crăciun, atunci nu vom juca. FIFA ne-a comunicat că Club World Cup va fi acolo şi noi trebuie să fim acolo şi vom fi. Premier League ne-a anunţat că trebuie să jucăm în Premier League şi o vom face. Dacă ai un program în care o echipă nu poate participa la toate jocurile, atunci trebuie să regândeşti acea programare, a declarat Klopp după meciul cu tunarii.

Tehnicianul german a adăugat că dacă meciul nu poate fi reprogramat, atunci ori viitorul adversar ar trebui să se califice direct mai departe sau Arsenal să ia locul cormoranilor în tragerea la sorţi ce are loc joi în Cupa Ligii engleze: Noi vrem să câştigăm trofeul, am reuşit asta, dar dacă ei nu găsesc o dată convenabilă pentru noi, nu vom juca următorul tur şi adversarul nostru, indiferent cine este, va merge mai departe. Sau, Arsenal poate juca acest meci. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel