Renumit fotbalist din Spania, arestat pentru o presupusă agresiune
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Un atacant care evoluează în La Liga, campionatul Spaniei la fotbal, a fost arestat.

Citește și articolul - Robinho, fostul fotbalist de la Manchester City, pedeapsă de nouă ani de închisoare pentru viol în Brazilia 

Este vorba despre Rafa Mir, atacantul echipei Valencia, care a fost arestat de poliţia spaniolă pentru o presupusă agresiune sexuală, a anunţat marţi clubul din La Liga, citat de Reuters. Un purtător de cuvânt al poliţiei a confirmat că un jucător din La Liga a fost reţinut în Valencia pentru o presupusă agresiune sexuală asupra unei femei, dar nu a dezvăluit numele.

Comunicatul Valenciei


Valencia a declarat într-un comunicat faptul că este la curent cu arestarea şi că va coopera cu justiţia. Reprezentanţii lui Rafa Mir nu au putut fi contactaţi imediat pentru comentarii.

Atacantul în vârstă de 27 de ani a mai jucat la Wolverhampton Wanderers şi Sevilla FC, care l-a împrumutat în luna iulie la Valencia, clubul din La Liga la care s-a format. Postul de radio Cadena Ser, primul care a anunţat această ştire, a indicat că Mir nu s-a prezentat marţi la antrenamentul echipei sale. O altă persoană despre care se presupune că este implicată în această agresiune a fost de asemenea reţinută, a adăugat Caena Ser, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel