Data publicării:

Kim Jong-un a apărut în public mai slab ca niciodată / FOTO

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Captură YouTube
Sursă foto: Captură YouTube
Kim Jong-un, liderul Coreei de Nord, a slăbit foarte mult, având în vedere imaginile de la o reuniune cheie a partidului de guvernământ.

Liderul nord-coreean, în vârstă de 37 de ani, este mai slab ca niciodată în imaginile postate online de Agenția Centrală de Știri din Coreea de Nord, surprinse în timpul unei reuniuni cheie a partidului de guvernământ care se defășoară în această perioadă.

Dincolo de interesul politic și strategic stârnit de reuniune, presa internațională a observat că liderul nord-coreean a slăbit semnificativ de la ultima sa apariție publică documentată cu imagini. Din cauza scăderii în greutate, mult timp s-a speculat că Kim ar avea probleme de sănătate. Însă serviciile de informații din Coreea de Sud au spus într-un raport din octombrie că acesta este sănătos. Serviciul Național de Informații (NIS) a apreciat atunci că greutatea lui Kim a scăzut de la aproximativ 140 de kilograme la 120 de kilograme.

Youtube video image

Anterior, NIS a spus că liderul nord-coreean are aproximativ 1,70 metri înălțime. După aproximativ 10 ani de mandat, Kim se luptă să depășească ceea ce pare a fi cea mai grea perioadă a guvernării sale, cauzată de dificultățile economice agravate de pandemia de coronavirus.

Criza alimentară este accentuată și, potrivit unor surse interne, Kim ar fi transmis poporului că în următorii 3 ani trebuie să mănânce mai puțin, Publika.

Kim Yong Ju, fratele fondatorului Coreii de Nord, a murit

 

Kim Yong Ju, fratele mai mic al fondatorului Coreii de Nord, Kim Il Sung, a încetat din viaţă la vârsta de 101 ani, au informat miercuri mass media nord-coreene, scrie Sky News. Kim Yong Yu a fost considerat a fi a doua cea mai puternică figură a țării înainte ca nepotul său Kim Jong Il să devină conducător în 1994.

Presa de stat nord-coreeană nu a raportat exact când a murit acesta. Potrivit Ministerului Unificării din Seul, el s-a născut în 1920, ceea ce înseamnă că  probabil  avea fie 100, fie 101 de ani la momentul morții sale.

Kim Jong Un a trimis o coroana



Kim Jong Un, nepotul lui Kim Il Sung, și-a exprimat „profunde condoleanțe” pentru deces și a trimis o coroană de condoleanțe, a informat agenția oficială de presă centrală coreeană.

Raportul agenției spune: „Kim Yong Ju s-a străduit cu devotament să pună în aplicare liniile și politicile Partidului (muncitorilor) și a contribuit la accelerarea construcției socialiste și la dezvoltarea sistemului social de stat în stil coreean, în timp ce lucra la posturi importante  ale partidului și statului timp de mulți ani" (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel