Johnny Depp, dezvăluire șoc. Vezi ce handicap îl macină pe actor
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp
johnny1_12243d52a6
johnny1_12243d52a6

Johnny Depp, unul dintre cei mai bine cotați actori de la Hollywood, a făcut o dezvăluire șocantă despre sănătatea sa. Acesta a mărturisit, într-un interviu acordat revistei "Rolling Stomne", că  aproape nu mai vede cu ochiul stâng.

Autor: Sorina Ceugea

În vârstă de 50 de ani,  Johnny Depp a explicat revistei "Rolling Stomne" că nu vede aproape nimic cu unul dintre ochi, respectiv cu cel stâng.

Actorul a dezvăluit că are această problemă de vedere încă de când s-a născut. Ba mai mult decât atât, problema lui de vedere este imposibil de corectat pe cale chirurgicală. "Sunt la fel de orb ca un liliac", a declarat Johnny Depp pentru publicația mai sus-menționată.

Deep a dezvăluit şi faptul că problema sa de sănătate este motivul pentru care poartă mai mereu ochelari fumurii.

Toţi ochelarii pe care el îi poartă au lentile speciale, fabricate pe baza unei reţete medicale.

Johnny Depp, care are şi o miopie la ochiul drept, a recunoscut că îi este foarte greu să se descurce fără acei ochelari.

"Fără ochelari, totul devine foarte, foarte, foarte înceţoşat. Nu am avut niciodată o vedere bună", a spus starul hollywoodian.

"Nu pot să admir nimic fără să fiu nevoit să-mi forţez privirea. Evident, din cauza acestei probleme a mea, este destul de dificil de fiecare dată când trebuie să joc un personaj care nu poartă ochelari", a adăugat el.

Poate că lipsa ochelarilor a fost şi motivul unui accident pe care Johnny Depp l-a avut pe platourile de filmare pentru pelicula "The Lone Ranger", când starul a căzut de pe cal în timp ce filma o scenă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel