JO lansează prima piesă în limba spaniolă
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
După ce a lansat “In lipsa ta”, piesă care a adunat deja peste 11 milioane vizualizări pe canalul de YouTubeCat Music, JO revine cu “Maria”, single ce face parte dintr-un proiect special al artistei. 

“Unul dintre lucrurile care m-au inspirat atunci când am compus piesa este chiar țara în care s-a filmat clipul, Spania. Noul meu single a luat naștere în tabăra de vară Cat Music, anul trecut și este primul la care am lucrat alături de Șerban Cazan. Este prima mea piesă în limba spaniolă și sper să vă bucurați de ea”, a declarat JO. 

Videoclipul celui mai nou single al artistei, “Maria”, este regizat de către Ionuț Trandafir și filmat în Barcelona. 

În plus, JO pregătește fanilor noi surprize care vor face parte dintr-un summer pack special: “"Maria" este primul single dintr-o serie de piese de vară pe care urmează să le lansez. Următoarea va fi lansată luna viitoare și se numește “Sangria”".  

(oar_w460)

JO, pe numele ei Ioana Anuta a reușit în 2012 să se claseze pe locul al doilea în finala concursului „X Factor”. Ulterior artista a cunoscut succesul cu primul său single, „Soapte”, care a strâns peste 18 milioane de vizualizări. Aceasta a mai lansat piese precum „Mesajul meu” și „Cu un picior în rai”, dar și colaborări cu artiști precum Randi sau Geørge (ex. Jorge). Colaborarea cu Randi pentru single-ul „Până vara viitoare” a stat în topurile celor mai difuzate piese pe radio și TV timp de aproape jumătate de an și a depășit în doar cinci luni de la lansare 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel