Data actualizării:
Data publicării:

Jean Paler, pensie MIZERĂ. STRIGĂT disperat pentru autorități: Atâta ȘTIU

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Jean Paler
Jean Paler
Jean Paler a rupt tăcerea odată cu infectarea cu COVID-19. Prin ce a trecut în spitalele din Brașov și ce pensie încasează. 

Jean Paler a trecut prin momente teribile în ultimele săptămâni, după ce a fost infectat cu COVID-19, virus contactat din spital, acolo unde fusese internat pentru o altă problemă cardiacă, mai veche. 

După 42 de zile de spitalizare, actorul a povestit toate traumele prin care a trecut și la care l-au supus cadrele medicale din spitalul în care a fost internat.

Vezi aici dezvăluirile șocante: TRAUMATIZAT într-un spital din Brașov: Au dat în mine, au ȚIPAT, mă dr*cuiau 

Ce pensie are Jean Paler

După o viață de muncă în slujba teatrului de revistă, Jean Paler spune că are o pensie de doar 940 de lei și că nu îi va ajunge să își plătească facturile, să cumpere medicamente dar și să își cumpere de mâncare.

Actorul locuiește într-un apartament pe care îl deține la Sinaia, unde iarna vine mai repede, iar facturile pentru încălzire sunt foarte mari.

„Am dat deja drumul la căldură, nu se poate sta în casă, e foarte frig la munte. Să văd de unde voi avea bani să plătesc tot ce trebuie. Vine iarna, nu voi avea spectacole, am întrebat marii impresari, nimeni nu are nici o oferă, e un an mort. Noi, artiștii, vom muri de foame iarna aceasta. Eu ce să fac altceva? Sunt actor, am aproape 70 de ani. De ce să mă apuc la vârsta asta? Atâta știu, să fac oamenii să râdă. Nici să râdem nu mai putem!”, a declarat Jean Paler.

Actorul de comedie a mai spus că toate teatrele și toate spectacolele au fost anulate, în perioada de pandemie, iar artiștii pensionari, care mai au și pensii mici, vor muri la foame la propriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel