Jason Momoa a fost implicat într-un accident. Un motociclist i-ar fi sărit în față
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Jason Momoa Foto: Facebook
Jason Momoa Foto: Facebook
Jason Momoa a fost implicat într-un accident. 

Actorul Jason Momoa a fost implicat într-o coliziune rutieră cu un motociclist duminică dimineață în apropiere de Calabasas, California, potrivit California Highway Patrol. Motociclistulul, identificat ca Vitaliy Avagimyan, ”își conducea motocicleta spre vest pe Old Topanga Road, când autovehicolul său a trecut peste liniile galbene duble pe benzile dinspre est, direct în calea vehiculului lui Jason Momoa”, a spus CHP într-un comunicat.

"Domnul Avagimyan și motocicleta sa s-au ciocnit cu partea din stânga față a vehiculului domnului Momoa. În urma acestei coliziuni, domnul Avagimyan a fost ejectat de pe motocicleta sa", se arată în comunicatul de presă. ”După coliziune, domnul Momoa a părăsit vehiculul pentru a-l ajuta pe domnul Avagimyan și a reușit să-i atragă atenția șoferului care trecea în apropiere pentru a suna la numărul de urgență 911”.

Motociclistul accidentat a fost dus la spital

Avagimyan a fost dus la un spital local pentru răni minore, care nu pun viața în pericol, în timp ce actorul din ”Aquaman” și ”Game of Thrones”, care conducea un Oldsmobile din 1970, nu a fost rănit, potrivit CHP. CNN a contactat un reprezentant al lui Momoa pentru comentarii.

Momoa este el însuși un motociclist pasionat. Într-un interviu din 2021 cu GQ, el a numit motoarele Harley-Davidson drept unele dintre cele 10 lucruri fără de care nu ar putea trăi.

”Le iubesc”, a spus Momoa: "Sunt preferatele mele. Cele mai grozave motoare din lume."

”Where The Wild Stomped In”, un videoclip pe YouTube realizat de Momoa, explorează prima sa plimbare cu motocicleta, pe care a construit-o pentru familia sa.

Jason Momoa şi Lisa Bonet au divorțat din cauza opiniilor diferite asupra vaccinării anti-COVID-19

Deşi căsnicia lor a durat cinci ani, cei doi actori sunt împreună de peste 16 ani. Jason Momoa (42 de ani) a devenit cunoscut după participarea sa în serialul 'Game of Thrones', în timp ce pe Lisa Bonet (54 de ani), publicul o ştie din serialul 'The Cosby Show', unde o interpreta pe fiica celebrului comediant, căzut în prezent în dizgraţie, după ce a fost condamnat pentru abuzuri sexuale.

Jason Momoa este cel care a făcut anunţul pentru milioanele de fani de pe reţelele de socializare, printr-o postare în care a dezvăluit că familia lui 'nu poate face excepţie' de la actualele 'vremuri de transformare', precizând că, deşi drumurile lor în căsnicie se despart, dragostea lor 'va continua şi va evolua'.

Lisa Bonet este celebră şi pentru controversatele sale opinii cu privire la vaccinare. În opinia sa, vaccinurile pot provoca în timp leucemie, scleroză multiplă şi pot genera inclusiv sindromul morţii subite. Pentru a-şi putea continua vieţile separat, 'cu demnitate şi onestitate', Jason Momoa a precizat:

'Ne eliberăm unul pe celălalt pentru a fi ceea ce suntem şi pentru a putea evolua. Devoţiunea faţă de copiii noştri rămâne neclintită şi sfântă', a adăugat el. Cei doi sunt au împreună o fată, Lola (14 ani), şi un băiat, Nonoa-Wolf (13 ani). Când s-au cunoscut, în 2005, Lisa era divorţată de cântăreţul Lenny Kravitz, cu care are o fiică, actriţa Zoë Kravitz. Jason nu era cunoscut pe vremea aceea, însă interpretarea lui Khal Drogo, în primul sezon al serialului 'Game of Thrones', l-a propulsat la faimă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel