Data publicării:

Italia trebuie să intre în LOCKDOWN pentru a evita o „tragedie națională”

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Foto simbol Pixabay
Foto simbol Pixabay
Italia a înregistrat cele mai multe decese de la terminarea celui de-al doilea Război Mondial. Un consilier din Ministerul Sănătății anunță o „tragedie națională” și cere înăsprirea drastică a măsurilor.

Un consilier al ministerului italian al sănătății a solicitat înăsprirea drastică a restricțiilor coronavirusului pentru a evita o „tragedie națională”, după ce biroul național de statistici ISTAT a declarat că decesele din acest an vor fi cele mai mari de la al doilea război mondial.

„Suntem într-o situație de război, oamenii nu-și dau seama, dar ultima dată când am avut atâtea morți, bombele au căzut asupra orașelor noastre în timpul războiului”, a declarat profesorul de sănătate publică Walter Ricciardi pentru postul de televiziune la7. Ricciardi, consilierul ministrului sănătății, Roberto Speranza, a declarat că guvernul, care are în vedere înăsprirea restricțiilor în timpul sărbătorilor de Crăciun și de Anul Nou, ar trebui să blocheze complet principalele orașe, informează AlJazeera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel