Urmărește emisiunea live
Iris a obţinut Discul de Platină pentru albumul „Cei ce vor fi“ - Video
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
iris
iris

Trupa Iris a obţinut Discul de Platină pentru vânzările albumului „Cei Ce Vor Fi“ din anul 2007, în conferinţa de presă pentru lansarea unui nou material discografic, care se numește „12 Porţi“, şi care va fi marcată printr-un spectacol pe 21 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Capitală.

Managerul trupei, Cosmin Nicoară, a înmânat Discul de Platină fiecăruia dintre membrii trupei - Valter Popa (chitară), Ion "Nelu" Dumitrescu (baterie), Doru "Boro" Borobeică (bas), Cristian Minculescu (voce) şi invitatului permanent Relu Marin (clape) -, prezenţi la conferinţa organizată într-un club bucureştean.

Totodată, el i-a invitat să vorbească despre noul album pe Mihai Alexandru, producător muzical, şi pe Costi Rădoacă, textier.

Mihai Alexandru, care a fost chitarist la Iris în urmă cu 25 de ani, a spus că, lucrând cu această trupă, a "deschis ochii" şi şi-a format primele idei despre instrumentaţie. El a declarat că este "o mare onoare" pentru el să fie producătorul muzical al noului album, la realizarea căruia au participat trei studiouri.

În ceea ce priveşte evenimentul lansării, Costi Rădoacă a spus că va fi mai mult decât un concert - un spectacol cu efecte multimedia, dans, ce va dura două ore. Titlul albumului este inspirat de numărul biblic "12", a mai precizat Rădoacă, dezvăluind totodată că spectacolul de lansare este conceput "într-o imensă închisoare în care vor exista 12 porţi". "Eu consider că toţi trăim într-o închisoare, (...) de noi depinde cum deschidem aceste porţi sau cum le închidem", a mai declarat Costi Rădoacă.

Cristi Minculescu a luat cuvântul spunând că lansarea noului album este pentru el, personal, "o mare bucurie", având în vedere evenimentele de anul trecut. "Îmi scot pălăria în faţa voastră pentru suport moral, mai ales anul trecut (...) Vă mulţumesc din inimă", a spus Minculescu

Asculta ”Iris- Floare de iris”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel