Țiriac a anunțat când se va deschide patinoarul de la Otopeni: Îl las bucureștenilor și plec!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Omul de afaceri Ion Ţiriac a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, data la care patinoarul pe care intenţionează să-l construiască pe un teren în Otopeni va fi gata.

Omul de afaceri Ion Ţiriac a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că patinoarul pe care intenţionează să-l construiască pe un teren în Otopeni va fi gata la 1 august.

"Singura treabă care mi se promite, că pe 1 august, la Otopeni, este gata terenul de hochei şi copiii şi juniorii pot să intre pe el. Nu ştiu al cui o să fie, al fundaţiei de hochei, a federaţiei de hochei, al fundaţiei olimpice, careva care poate să-l ducă mai departe, că vor fi costuri în fiecare zi. Asta mai fac, pentru că m-am făcut de râs acum trei ani. Nu se poate face baza de care am vorbit, nu sunt fonduri de la Comuitatea Europeană şi în situaţia asta nu se mai face nici bazinul olimpic, nici academia de tenis. Pe ăsta îl fac. Nu mai costă două milioane, pentru că e o altă calitate, în loc de fier am pus lemn, costă trei. Îl las bucureştinilor şi cu asta am terminat", a declarat Ţiriac.

Ion Ţiriac a anunţat la sfârşitul lunii august că autorităţile nu i-au pus la dispoziţie un teren pentru a construi un patinoar, investiţie proprie, astfel încât a decis să-l facă pe un teren pe care îl deţine la Otopeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel