Robert Cazanciuc, de Ziua Veteranilor: Trebuie să le amintim copiilor noștri că acest pământ a fost udat cu sânge
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
"De Ziua Veteranilor un pasionat de bujori mi-a trimis un buchet, dar nu întâmplător, pentru că bujorul, floarea națională a României, decretată la inițiativa mea, este simbol al recunoștintei și al respectului pentru veteranii de război și veteranii teatrelor de operații, reprezentând devotamentul, sacrificiul și sângele vărsat", a precizat Robert Cazanciuc.

"Am depus acest buchet și în numele celor care vibrează la semnificația acestei zile, dar nu au putut fi prezenți, în cadrul unei ceremonii la care am participat din partea Senatului împreună cu președintele Nicolae Ciucă, vicepreședinte Sorin Câmpeanu și colegul senator Mîndruță Gheorghiță.

Este ziua în care nu trebuie să uităm și în care trebuie să le amintim copiilor noștri că acest pământ a fost udat cu sânge și sudoare de fiul cuiva sau tatăl cuiva apărând neamul românesc.

Să-i cinstim și să-i comemorăm cum se cuvine, cu respect și onoare pe înaintașii noștri care au luptat riscându-și viețile, să ne rugăm pentru sufletele tuturor veteranilor armatei noastre al căror spirit străbate parcă timpul pentru a ne ocroti până la capăt.

Cinste lor, cinste lor, eroilor!" a precizat senatorul PSD de Giurgiu, Robert Cazanciuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel