Iohannis, suspendare. Strategie pentru al doilea mandat. SRS: ''Așa l-au sfătuit''
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Sorin Roșca Stănescu a mărturisit în direct, la România TV, că Președintele României, Klaus Iohannis, așteaptă să fie suspendat și de aceea nu semnează decretul de revocare a Laurei Codruța Kovesi. 

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu este de părere că Președintele României, Klaus Iohannis, își dorește suspendarea ca parte a strategiei pe care și-a format-o pentru drumul către al doilea mandat. 

Vă propun să simplificăm analiza. Pentru a ajunge la esență, vă spun că președintele așteaptă să fie suspendat, își pregătește această suspendare. A atins în colțul cel mai îngust majoritatea parlamentară și o forțează să-l suspende. Iar majoritatea parlamentară, sub pretextul accelerării legilor justiției, a organizat această sesiune extraordinară tocmai pentru a-l suspenda. Există piticul bun și piticul rău, respectiv Dragnea și Tăriceanu, unul spune una, altul spune alta, dar ei s-au înțeles. Urmează ca președintele să fie suspendat, să i se întâmple ceea ce și-a dorit. E doar o chestiune de zile. Așa l-au sfătuit consultanții săi, așa crede el că este bine, să fie suspendat, să creeze un electorat motivat, să îl antreneze cu ocazia procedurii de demitere, așa crede că e bine ca să își construiască drumul către al doilea mandat., a susținut Sorin Roșca Stănescu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel