Iohannis - Dăncilă, discuții. Pieleanu: Mă tem că e doar asta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Marius Pieleanu
Marius Pieleanu
Marius Pieleanu a vorbit despre întâlnirea de 40 de minute dintre președintele Klaus Iohannis și premierul Viorica Dăncilă.

"Știm, cu siguranță, că a fost o discuție pe un nivel de egalitate. Doamna Dăncilă nu a mers la Cotroceni cu capul plecat. Sigur, aș fi fost extrem de bucuros, și nu numai eu, să fie organizată o conferință de presă la finalizarea întâlnirii. (...) Să aflăm și noi despre lucrurile importante care s-au discutat. Dar, din păcate, visul meu de cetățean al României este încă departe de a se realiza", a declarat, miercuri, într-o intervenție telefonică la Antena 3, sociologul Marius Pieleanu.

"Câștiga puncte președintele"

"Mă tem că președintele a simțit nevoia ca, într-un cadru formal, să-i comunice doamnei Dăncilă că trebuie să ia măsuri în vederea preluării cu brio a mandatului președinției Consiliului Uniunii Europene la 1 ianuarie. Mă tem că e doar asta. Repet, (...) mi-ar fi plăcut, ca cetățean să fi ieșit împreună într-o conferință de presă. Era totul ok, câștiga puncte președintele", a afirmat sociologul.

"Era un gest de normalitate", a mai spus Marius Pieleanu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel