Înviere. Sute de dosare penale deschise
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Foto: opiniatimisoarei.ro
Foto: opiniatimisoarei.ro
În noaptea de Înviere polițiștii au deschis 234 de dosare penale, din care trei pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

În noaptea de Înviere s-au înregistrat 1.846 de evenimente sesizate prin 112, s-au aplicat 3.384 de amenzi contravenţionale, dintre care 391 pentru încălcarea măsurilor privind starea de urgenţă. Polițiștii au întocmit și 234 de dosare penale, din care trei pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.  Anunțul a fost făcut duminică de purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog.

"Fără sprijinul tuturor, eforturile autorităţilor nu ar avea rezultatul dorit de noi toţi. Mulţumim bisericilor indiferent de confesiune, cât şi credincioşilor pentru felul în care au sărbătorit Sfintele Paşti, cu multă responsabilitate şi cu grijă faţă de cei apropiaţi.

Salvarea vieţilor este o prioritate atât pentru cei din linia întâi, cum sunt şi efectivele Ministerului Afacerilor Interne, împreună cu toate autorităţile implicate, instituţiile şi bisericile, cât şi pentru cetăţeni", a declarat, duminică, Monica Dajbog.

Potrivit acesteia, angajaţii Ministerului Afacerilor Interne au desfăşurat în Noaptea de Înviere misiuni în toată ţara pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, pentru verificarea respectării prevederilor Ordonanţelor militare în scopul asigurării respectării măsurilor de distanţare socială pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel