Inna s-ar putea angaja în administraţia publică dacă dă de greu, susține The Guardian
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
inna fama
inna fama

"Pop-starul român a vândut, deja, 350.000 de downloaduri în Marea Britanie. Cum s-a întâmplat asta? Şi noi am vrea să ştim", începe articolul dedicat Innei din The Guardian, postat vineri în ediţia online a cotidianului britanic.

The Guardian remarcă faptul că, spre deosebire de alte fenomene muzicale din estul Europei, Inna nu şi-a reprezentat niciodată ţara la Eurovision. "Din păcate, Inna, nu are o pălărie ţuguiată, nici nu îşi cântă cântecele îmbrăcată în costumaţie de zână în timp ce merge pe un monociclu. Şi, spre deosebire de Zdob şi Zdub (care au reprezentat Republica Moldova la Eurovision în 2011, dar şi în 2005 - n.r.) a ratat, de mai multe ori, ocazia de a reprezenta România la Eurovision. Este clar că stilul balcanic de muzică, cu trompete în stil ska şi post-punkul reprezintă o propunere mai bună decât sclipitorul şi captivantul eurodisco", scrie The Guardian, potrivit Mediafax.

Publicaţia remarcă, pe de altă parte, succesul Innei la public: "Staţi puţin... Inna este, din punct de vedere al poziţiei în topuri, 'unul dintre cele mai bune produse de export ale României' care (trageţi aer adând în piept) a vândut peste un milion de discuri la nivel mondial, a devansat-o pe Ke$ha din poziţia de numărul 1 în topul US Billboard, a câştigat 21 de premii şi a apărut pe copertele a peste 30 de reviste din Europa, a avut 150 de milioane de vizualizări pe YouTube, şi are peste două milioane de prieteni pe Facebook".

The Guardian continuă, în acelaşi ton, adăugând că, dacă Inna va întâmpina greutăţi în cariera artistică, s-ar putea angaja în administraţia publică, deoarece aceasta spune că ştie trei limbi străine ("dacă nu cumva acestea sunt portugheză, swahili şi galică", notează cotidianul), ar putea deveni o înotătoare profesionistă (dat fiind că a participat la concursuri de înot, în copilărie) sau ar putea să îşi continue cariera de agent imobiliar.

Dar autorul The Guardian subliniază că Inna nu va ajunge niciodată în această situaţie, deoarece ea este, în prezent, numărul 1 în Franţa şi, în august, îşi va lansa cel de-al patrulea single în Marea Britanie, unde a vândut 350.000 de downloaduri. "Cum s-a întâmplat asta? Habar n-avem. Dacă sunteţi printre cei care au downloadat contra cost muzica Innei, anunţaţi-ne" , scrie The Guardian, făcând referire şi la versurile melodiilor cântate de Inna. Astfel, publicaţia britanică citează versurile cântecului "Sun Is Up" şi ajunge la concluzia că fragmentul "put your hands in the sky" aminteşte de "Boys Boys Boys" de Sabrina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel