Încep lucrările la unul dintre cele mai așteptate drumuri din România. Corneliu Ștefan, informația zilei
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Unsplash
Unsplash
Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a anunțat începerea lucrărilor pentru unul dintre cele mai importante drumuri din România.

În cadrul unui interviu exclusiv la DC News, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a anunțat începerea lucrărilor la modernizarea Drumului Național 71, sectorul Bâldana - Târgoviște.

„Am început să reabilităm drumurile naționale de pe raza județului Dâmbovița. Din 2004, așteptăm reabilitarea și modernizarea la patru benzi pentru DN71“, a precizat Corneliu Ștefan.

„Ăsta e un subiect care merită dezbătut, deoarece e vorba de dezvoltarea unui județ care e limitrof Bucureștiului“, a spus Bogdan Chirieac.

„În 2004 s-a terminat sectorul cu 4 benzi până la Bâldana, iar din 2004 până astăzi nu s-a mai făcut absolut nimic, cu excepția unor studii de fezabilitate și licitații, dar care au fost anulate de foști miniștri“, a precizat Corneliu Ștefan.

„De domnul ministru Drulă“, a completat Bogdan Chirieac.

„Da! În 2020 trebuia să înceapă. Astăzi mergeam pe patru benzi până la Târgoviște“, a precizat Corneliu Ștefan.

„Nu e doar turism. Aveți cea mai mare dezvoltare industrială, sunteți numărul 1 în Europa la producția de mașini de spălat, faceți frigidere“, a spus Bogdan Chirieac.

„Înțeleg că în cursul săptămânii este un lung șir de camioane, iar pe acel drum îngust există riscul să se lovească cu oglinzile, că toate încearcă să transporte marfa din uzină și drumul este îngust“, a completat analistul politic.

„Exact! În 2004 nu vorbeam de această fabrică, dar vorbeam de cea mai importantă arteră rutieră din Dâmbovița. Anul acesta, în luna martie, vor începe lucrările de modernizare și reabilitare pentru acest sector de drum de la Bâldana la Târgoviște“, a transmis Corneliu Ștefan.

„Asta e o informație! Deci acum, că suntem în martie!“, a insistat Bogdan Chirieac.

„Acum, în maxim 2-3 săptămâni încep lucrările. Organizarea de șantier este gata. Urmează să se dea ordin de începere“, a zis Corneliu Ștefan.

CITEȘTE ȘI        -        EXCLUSIV  Județul-campion din România la atragerea de fonduri europene. Corneliu Ștefan: 95% din gospodării vor fi racordate la apă și canal în următorii ani / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel