Incendiu la un restaurant din Parcul Tineretului
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Un incendiu a izbucnit miercuri dimineaţă, în jurul orei 7:30, la un restaurant din zona Orăşelul Copiilor a Parcului Tineretului.

La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale cu spumă şi apă pentru stingerea focului, precum şi o autoscară, autospeciale şi ambulanţe SMURD.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că incendiul s-a manifestat generalizat la primul etaj şi mansarda restaurantului, pe o suprafaţă de 400 mp. El a precizat că s-a realizat un dispozitiv circular pentru stingerea focului, acţionându-se de pe toate cele patru laturi ale clădirii. Potrivit acestuia, la aproximativ o oră de la anunţarea incendiului, flăcările s-au redus în intensitate. Incendiul a fost localizat şi s-a acţionat cu precădere la nivelul mansardei.

Daniel Vasile a menţionat că intervenţia pompierilor a fost dificilă în primele momente, pentru localizarea incendiului, astfel încât acesta să nu se propage de la partea superioară a restaurantului, unde se manifesta violent, către parter.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti a precizat că s-a folosit doar apa din autospecialele de intervenţie şi nu au fost posibilităţi de propagare a incendiului, întrucât cea mai apropiată clădire se află la peste 10 metri distanţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel