Data publicării:

Horoscop, vineri, 5 mai 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine de DarkmoonArt_de de la Pixabay
Imagine de DarkmoonArt_de de la Pixabay
Horoscop zilnic. Astăzi avem Eclipsa de Lună/Luna Plină în Scorpion. 

Astăzi avem Eclipsa de Lună/Luna Plină din Scorpion. Acest eveniment ne activează toate fricile, mai ales că avem și Nodul Sud din Scorpion și Uranus din Taur implicate. Acest eveniment astrologic ne limitează, ne frustrează, ne provoacă multe îndoieli, neîncredere. În special semnele fixe vor fi afectate, deci mare atenție la cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Tot felul de evenimente asupra cărora nu aveți control vor apărea în viața voastră deoarece o Lună Plină pe semne fixe nu face decât să cutremure viața noastră. Energia Scorpionului vrea să se consume, să distrugă tot, ca să poată să renască, să se ridice din nou din propria cenușă ca pasărea Phoenix. 

Berbec

Vei fi destul de nesigur din cauza situației financiare. De altfel, te preocupă serios modul în care îți folosești resursele. 

Taur

Luna Plină va activa zona relațională. Vei dori să schimbi ceva în modul în care te raportezi la partener sau la persoana dorită. 

Gemeni

Oboseala își va spune cuvântul și tu ai face bine să nu o ignori. Ai nevoie de echilibru între viața profesională și cea personală. 

Rac

Relațiile cu copiii se pot complica dacă nu îi asculți cu adevărat. De asemenea, așteaptă-te la schimbări de planuri. 

Leu

Nu prea te vei înțelege cu persoanele autoritare. Încerci să înțelegi ce vor, dar pe de altă parte nu te simți ascultat. 

Fecioară

Discuțiile prea intense nu duc la nimic bun. Cel puțin nu astăzi. Va avea tendința de a arunca cu reproșuri în stânga și dreapta. 

Balanță

Te superi pe tine din cauza unor cheltuieli inutile și ce crezi? Că vei avea iar tendința de a arunca așa cu banii în stânga și dreapta. 

Scorpion

Luna Plină din semnul tău îți va da adevărate bătăi de cap. Pentru că vei lua totul prea în serios și îți vei pierde orice fărâmă de logică. 

Săgetător

Îți vei da seama că nu le poți face singur pe toate. Și uite așa câteva momente frustrante, vei decide să ceri ajutorul. 

Capricorn

Cumva, Luna Plină de astăzi te sprijină. Mintea și intuiția îți merg de minune. Și înveți să îți pui nevoile pe primul loc. 

Vărsător

Schimbările din carieră pot provoca neplăceri, dar după ceva timp îți vei da seama că sunt spre binele tău. 

Pești

Astrele îți recomandă să nu pierzi această zi fără a învăța ceva nou. Deci privește un documentar, citește o carte sau poartă o discuție!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel