Horoscop, luni, 20 decembrie 2021
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, luni, 20 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, luni, 20 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Soarele se pregătește să iasă din semnul Săgetătorului. 

Săptămâna începe cu două aspecte armonioase: un sextil între Soare/Jupiter și un trigon între Mercur/Uranus. Acestea ne pot ajuta în organizarea sărbătorilor într-un mod diferit. Vom fi mai flexibili și dornici să abordăm noi posibilități. Soarele se pregătește să iasă din semnul Săgetătorului. Mâine vom avea Solstițiul de iarnă.

Berbec

Vei fi prea serios pentru o zi de luni. Îți dai seama că ai timp limitat pentru ce îți place și nu mai vrei să îl pierzi cu tot felul de nimicuri.

Taur

Venus și-a început retrogradarea. Te vei întâlni cu unele situații nerezolvate. Nu neapărat din cauza ta, dar asta este viața.

Gemeni

Relațiile vor fi mai tensionate. Nu uita că graba strică treaba! Așa că nu încerca să recuperezi pe ultima sută de metri ce nu ai făcut mult timp.

Rac

Pentru o parte din munca ta nu vei avea rezultate imediate. Și vei avea impresia că eforturile tale au fost în zadar.

Leu

Vei fi urmărit permanent de o senzație de plictiseală. Simți că îți lipsește ceva, dar nu îți vei da seama. Munca te va ajuta.

Fecioară

Te vei răzgândi în multiple rânduri. Ai nevoie de suport, de validare sau de un sfat bun. Astăzi, doar tu ți le vei putea oferi.

Balanță

Viața nu este atât de frumoasă când faci totul pentru alții, când ții cont doar de părerile lor. Trebuie să te pui și tu pe primul plan.

Scorpion

Vei simți nevoia de a comunica mai mult. În mod special cu oamenii cei mai apropiați. Parcă ai ceva pe suflet care trebuie spus neapărat.

Săgetător

Astrele îți recomandă să îți faci un program serios al următoarelor zile. Vor apărea situații neprevăzute, dar e important să ai ceva stabil.

Capricorn

Prima zi a săptămânii este marcată de o oboseală serioasă. Dar de mâine îți vei reveni pentru că Soarele va intra în semnul tău.

Vărsător

Îți vei prioritiza planurile. Urmează câteva zile aglomerate și vrei să ai energie pentru ce contează. Nu neglija odihna!

Pești

Vei face eforturi suplimentare pentru orice proiect de la locul de muncă. Partenerul îți scoate în evidență unele greșeli, dar nu te superi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel