Data publicării:

Horoscop, luni, 10 aprilie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Venus se pregătește să iasă din Taur. 

Săptămâna începe cu Luna în Săgetător. Un tranzit nemaipomenit pentru a ne întoarce către credință și spiritualitate. Venus se pregătește să intre în semnul Gemenilor. S-ar putea să fim mai protectori sau mai posesivi ca în ultima vreme. 

Berbec

Beneficiezi de unele aspecte care te pot face ori prea încrezător, ori prea inconștient. Încearcă să nu te lași condus de excesul de zel. 

Taur

S-ar putea să îți dorești un lucru mult, dar singur îți vei pune piedici în a-l obține. Astrele te avertizează să nu neglijezi odihna. 

Gemeni

Pare că orice ai încerca să faci trece prin tot felul de amânări. Dacă nu te ve gândi doar la asta, vei fi mai relaxat. 

Rac

S-ar putea să primești un ultimatum de la prieteni. Îți va fi greu să iei o decizie. Încă nu ești destul de convins. 

Leu

Refuzi să stai în preajma oamenilor negativiști. Efectiv vrei să îți păstrezi energia și optimismul. Și nu ai nevoie de cârcotași. 

Fecioară

Astrele chiar îți recomandă să te gândești zilele acestea la ce înseamnă smerenia. La cât de prezentă este în viața ta de zi cu zi. 

Balanță

Te vei panica prea mult din orice. Încearcă să nu te pripești cu concluziile. Partenerul poate fi un real sprijin pentru tine. 

Scorpion

Vei îmbina utilul cu plăcutul la serviciu. Și chiar vei fi mulțumit de tine și de cum merg proiectele. Nu uita de câte o pauză din când în când!

Săgetător

Ai nevoie să îți pui creativitatea la muncă. Cu alte cuvinte, nu suporți deloc rutina în această perioadă. Entuziasmul contează!

Capricorn

Este o perioadă bună pentru a mai rezolva conflictele cu familia. Sau pentru a te ocupa cu precădere de treburile gospodărești. 

Vărsător

Schimbul de idei te va ajuta să găsești soluții rapide. De asemenea, îți vei da seama de importanța unei minți flexibile. 

Pești

Astrele îți recomandă să îți cheltuiești banii într-un mod isteț. Adică nu după ureche. Ai nevoie de sfaturi de la oameni cu experiență. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel