Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 3-9 aprilie, 2023. Scorpionii au tendința de a se autoflagela. Daniela Simulescu: Nimic nu vă face fericiți și căutați senzații

Autor: Nicoleta Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: freepik.com
Sursa foto: freepik.com
Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul șef al publicației Astrosens, a prezentat horoscopul săptămânii 3-9 aprilie, 2023.

"Scorpion sau cei cu ascendentul în Scorpion. Mercur intră în Casa a 7-a și v-aș retrograda aici. S-ar putea să vă întâlniți cu foști parteneri. Discuțiile cu partenerul sunt mult mai congurente, sunt mai puternice, sunt complexe, sunt profunde și nu mai puteți să fugiți de ele. Adică, dacă e un subiect pe care l-ați evita, l-ați amâna, nu se mai poate acum cu Mercur în Casa a 7-a. Chiar dacă Mercur face careul cu Pluto, mâine vă veți acuza unul pe altul. 

Luna plină de la sfârșitul săptămânii se petrece în Casa a 12-a, pe axa 6-12. Dar pentru că avem o Lună plină în Casa a 12-a și avem un Saturn în Casa a 5-a, mulți dintre voi s-ar putea să vă asumați sau să vă responsabilizați, să deveniți voi părinții părinților voștri. Aceștia pot pot avea niște probleme de sănătate sau financiare. Vor avea nevoie de voi ca timp, ca resurse.  

S-ar putea ca, spre sfârșitul săptămânii, să simțiți că lumea este nedreaptă cu voi, că vă face rău, că are ceva cu voi. Nu are nimeni nimic cu voi. Voi sunteți proprii inamici. Aveți o tendință uimitoare de a vă autoflagela, de a vă auto-pedepsi. Dacă este o situație și din 100 de oameni 99 nu se bagă că e dureroasă, voi vă băgați acolo. Și nu știu de ce vreți să voi fiți voi martiri. Este de ajuns, că oamenii din jur din jurul vostru vă pot face martiri.

Saturn în casa a 5-a nu e foarte plăcut. Știți ce face Saturn în clasa a 5-a? Nimic nu vă face fericiți și căutați senzații. Poate nu le căutați pe alea care să vă facă rău săptămână ce urmează!”, a precizat Daniela Simulescu.

Vezi previziunile pentru celelalte zodii aici: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel