Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 3-9 aprilie, 2023. Balanțele trec de la o stare la alta. Daniela Simulescu: Este săptămâna în care vă implicați oriunde, câte puțin

Autor: Nicoleta Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop 3-9 aprilie, 2023. Balanțele trec de la o stare la alta. Daniela Simulescu - Este săptămâna în care să să vă implicați oriunde, câte puțin. Sursa foto: freepik.com
Horoscop 3-9 aprilie, 2023. Balanțele trec de la o stare la alta. Daniela Simulescu - Este săptămâna în care să să vă implicați oriunde, câte puțin. Sursa foto: freepik.com
Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul șef al publicației Astrosens, a prezentat horoscopul săptămânii 3-9 aprilie, 2023.

"Balanță și cei cu ascendentul în Balanță. Să vorbim puțin despre Luna asta plină, că mi se pare că e destul de importantă, ținând cont de faptul că activează o axă cardinală, după care să nu uităm că îl avem și pe Marte în Rac. 

E importantă săptămâna pentru că treceți de la o stare la alta, de la un eveniment la altul, de la o zi la alta, dar nu vă alegeți cu nimic. 

Și nu e despre de ce mi se întâmplă lucru ăsta, ci despre cum mă raportez eu, cum, cum sunt acum, care este atitudinea mea, cum ar trebui să mă comport? Adică trebuie să vă centrați puțin asupra propriei persoane și să să vorbiți nu cu vocea copilului interior, ci mai degrabă cu vocea maturului, cu vocea unui părinte, fie că-i mama, fie că-i tata. Adică conglomeratul ăsta al săptămânii trebuie privit cu alți ochi.

Și pentru că Luna plină e în opoziție cu Jupiter din Clasa a 7-a bineînțeles că ceilalți vor dori să vină spre voi, dar oricum voi le opuneți rezistență. Trebuie să existe tot timpul un echilibru. Dar știți ce? La voi e ciudat săptămâna asta că trebuie să existe un echilibru pe multe puncte. O dată pe voi ca identitate, după care pe rădăcinile voastre, pe familie. După care relațional, după care carieră. Aceste puncte cardinale la voi sunt foarte importante. Cumva, trebuie să depuneți efort peste tot, efectiv peste tot săptămâna ce urmează. Mercur, intrând în în clasa a 8-a vă face poate mai introvertiți. Ăsta e un lucru bun să știți: meditați, gândiți, procesați. Este săptămâna în care să să vă implicați oriunde, câte puțin”, a precizat Daniela Simulescu.

Vezi previziunile pentru celelalte zodii aici: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel