Horoscop 2 iunie 2023 cu Daniela Simulescu. Pentru o anumită zodie, este „o zi nemaipomenită pentru a îmbunătăți relația cu partenerul!” video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
2 martie 2023 și iubirea
2 martie 2023 și iubirea
Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens și astrolog DC News, vine cu horoscopul zilei de vineri - 2 iunie 2023. Emisiunea începe la ora 09.00 și va fi transmisă în format video pe Youtube și Facebook DC News.

Berbec

Conexiunea cu familia va fi una specială. Am putea spune că le ghicești gândurile oamenilor celor mai apropiați. 

Taur

Cuvintele tale vor fi mieroase. Oamenii vor roi în jurul tău. Multe dintre planurile făcute cu prietenii vor fi date peste cap. 

Gemeni

Vei fi inundat de gânduri care mai de care mai ciudate. Sigur au un mesaj pentru tine, dar trebuie să sapi adânc pentru a-ți da seama care este. 

Rac

Accepți unele situații pe care altădată nu le concepeai. Capeți un soi de împăcare interioară care te va ajuta enorm. 

Leu

Banii vin și banii pleacă. Important este să îți și rămână ceva de pe urma cheltuirii lor. Nu fugi de schimbările din carieră!

Fecioară

Te simți neglijat, dar trebuie să îți dai seama dacă gândurile reprezintă realitatea sau, pur și simplu, ai o zi mai grea. 

Balanță

Vei fi tentat să crezi tot felul de promisiuni în zona profesională. De asemenea, astrele îți recomandă să nu faci investiții în grabă. 

Scorpion

Ești influențat de orice schimbare bruscă a partenerului. Nu uita că ești o ființă separată și că ai și tu viața ta. 

Săgetător

Instabilitatea de la locul de muncă te epuizează și nu vei mai rămâne cu energie și chef pentru treburile gospodărești. 

Capricorn

O zi nemaipomenită pentru a îmbunătăți relația cu partenerul! Astrele îți recomandă să pregătești câteva clipe romantice. 

Vărsător

Nu ai pic de stabilitate, iar acest lucru nu îți mai place ca altădată. Cert este că nu are rost să lupți împotriva curentului. 

Pești

Creativitatea este la cote imense! De asemenea și nivelul tău de generozitate. Nu ar strica să fii mai atent la cum ți se scurg banii din buzunare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel