Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, vineri, 14 aprilie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Venus careu Saturn. 

Venus din Gemeni face un careu cu Saturn din Pești. Este genul acela de aspect care creează tensiuni interioare. Nu ne simțim valoroși, atrăgători sau demni de a fi iubiți. După care vom face tot posibilul să ne implicăm în situațiile care să ne demonstrăm din nou toate aceste lucruri. În plus, Venus din Gemeni vrea comunicare deschisă, iar Saturn din Pești mai degrabă răceală sau deșert emoțional. 

Privind din alt unghi, este un aspect nemaipomenit pentru Vinerea Mare. 

Berbec

Vei fi pândit de către procrastinare. Vei căuta numeroase scuze, dar adevărul este că nu prea ai energie să te ocupi de tot. 

Taur

Vei pierde timp important de fiecare dată când mergi la cumpărături. Știi de ce? Nu vei fi niciodată sigur dacă vrei sau nu să scoți banii din buzunar. 

Gemeni

Smerenia te va ajuta să treci cu bine de această zi. Deci încearcă să apelezi la ea de fiecare dată. 

Rac

Nu poți controla fiecare aspect al vieții! Tot ce poți face este să te adaptezi de fiecare dată și să nu te dai bătut. 

Leu

Nu este ziua în care să ai așteptări de la alții, ci aceea în care să te duci tu în întâmpinarea lor. Generozitatea îți va fi răsplătită. 

Fecioară

Încearcă să nu te transpui în postura de victimă. Mai ales la serviciu. Să nu fii tu cel care face ore suplimentare, din proprie inițiativă. 

Balanță

Toate drumurile vor fi presărate de probleme. Deci fă în așa fel încât să pleci mai devreme, să ai buget pregătit și toate actele în ordine. 

Scorpion

Apar unele cheltuieli neprevăzute. Te frustrează, dar nici nu ai ce să faci. De asemenea, încearcă să nu exagerezi cu munca. 

Săgetător

Partenerul este mai tăcut, mai rezervat. Tu bineînțeles vei interpreta în mod greșit atitudinea lui. Mai bine stai de vorbă cu acesta!

Capricorn

Nu trage concluzii pripite în ceea ce privește reacția unor colegi! De asemenea, treburile gospodărești vor fi încurcate. 

Vărsător

Vei dori să faci unele cheltuieli total inutile. Nu trebuie să te abții în totalitate, dar totuși gândește-te la bugetul de după sărbători. 

Pești

Pregătirile pentru sărbători îți dau de gândit. Familia are multe pretenții iar tu nu poți deloc să ții pasul cu ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel