Handbal feminin: Gloria Bistriţa, eliminată din Cupa EHF
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a fost eliminată din Cupa EHF la handbal feminin de formaţia daneză Herning-Ikast Handbold.

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a fost eliminată din Cupa EHF la handbal feminin de formaţia daneză Herning-Ikast Handbold, care s-a impus cu scorul de 28-26 (12-15), duminică, la Ikast, în manşa secundă a sferturilor de finală, scrie Agerpres. 

Formaţia daneză câştigase şi prima manşă, cu scorul de 29-26.

Gloria a dominat prima repriză

Gloria a dominat prima repriză şi a intrat la cabine cu un avantaj de trei goluri, 15-12, după ce a condus şi la patru goluri (13-9). După pauză, formaţia antrenată de Horaţiu Paşca a avut 18-16, dar a primit cinci goluri la rând, scorul devenind 21-18 pentru gazde. Herning-Ikast Handbold a condus la cinci goluri, 24-19, 25-20 şi 26-21, iar în cele din urmă s-a impus cu 28-26.

Pentru Gloria au înscris Nicoleta Dincă 7 goluri, Daniela Raţiu 6, Laura Pristăviţa 4, Natalia Vasilevskaia 3, Andreea Tetean 3, Valentina Ardean-Elisei 2, Andra Moroianu 1.

Cine a marcat pentru formația daneză

Golurile formaţiei daneze au fost reuşite de Jeanett Egebakken Kristiansen 9, Stine Ruscetta Skogrand 5, Vilde Ingeborg Johansen 3, Emma Cecilie Uhrskov Friis 3, Cecilie Hojgaard Brandt 2, Julie Jensen 2, Sarah Iversen 2, Helene Gigstad Fauske 1, Tonje Loeseth 1.

Meciul a fost arbitrat de Jelena Mitrovic şi Andjelina Kazanegra (ambele din Muntenegru), iar delegat EHF a fost islandezul Kristjan Halldorsson.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel