Data publicării:

Haidook Summer Fest, o nouă ediție în comuna Runcu din județul Dâmbovița

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Ediția a VIII-a  a Haidook Summer Fest, care se va desfășura în perioada 14-16 iunie, în Vârf la In din comuna dâmbovițeană Runcu, este adresată celor mai tineri dintre haidooci, copiii. 

Fie că vor fi protagoniști în arena principală, fie că vor avea de învățat din demonstrațiile haidoocilor mai experimentați, multe dintre activitățile festivalului îi vor avea în prim plan.

Una dintre aceste activități este concursul de Working Equitation, care a devenit o constantă în cadrul evenimentului nostru, pentru că ne dorim să încurajăm copiii în direcția apropierii de cai și a practicării turismului ecvestru. Iar pentru aceasta ne-am propus să contribuim și noi la formarea lor în călăria responsabilă prin crearea unui cadru în care să se bucure de cât mai multe experiențe care să îi ajute să mai pună o cărămită la fundația lor de călăreți responsabili, anunță organizatorii.

Și nu facem acest lucru singuri, ci cu sprijinul FRTE - Federatia Romana de Turism Ecvestru și a Federatia Ecvestra Romana, cărora le mulțumim pentru susținere.

Așadar, Concursul de Working Equitation, va avea loc, ca de obicei, în toate cele 3 zile de festival:

Vineri, 14 iunie, se va desfășura proba de Dresaj;

Sâmbătă, 15 iunie, se va desfășura proba de Stil;

Duminică, 16 iunie, se va desfășura proba de Viteză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel